|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ceramizer |
Autor |
Wiadomość |
BeNeK
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant 1.8 16v140km
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Wrz 2010 Posty: 678 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 13-02-2011, 14:43 Ceramizer
|
|
|
Zdaje mi się że temat umieściłem w dobrym dziale:P A więc tak ..... Chciał bym zakupić taki o to ceramizer http://moto.allegro.pl/ce...1444835719.html do Swojego galanta jak i Citroena c5 hdi , a to tylko dla tego że mają słuszne przebiegi (galanta 260.000 a c5 320.000) i należy jakoś zabezpieczyć silnik oprócz częstej zmiany oleju .Co Wy sądzicie na temat takiego ceramizera , czy nie będzie to,to samo co np. Moto Doktor , po którego użyciu wiem co się działo ... Proszę was o opinie i porady.
pozdr. Krzysiek |
_________________ “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców”
ś.p. Colin McRae |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 13-02-2011, 14:46
|
|
|
BeNeK, coś słabo szukałeś http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=2762 |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
BeNeK
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant 1.8 16v140km
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Wrz 2010 Posty: 678 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 13-02-2011, 14:50
|
|
|
robertdg, no chyba słabo dzięki temat do zamknięcia |
_________________ “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców”
ś.p. Colin McRae |
|
|
|
 |
|
|