|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
orurowanie msw |
Autor |
Wiadomość |
tomek d [Usunięty]
|
Wysłany: 01-11-2006, 22:00 orurowanie msw
|
|
|
Własny projekt i wykonanie, w piątek zaczynam robiś orurowanie na przód do mojego wagonika, całość z rury walcowaniej oraz wstawka pod halkogeny z ceownika (halogen prostokąt) całośc mocowana do wzmocnienia czołowego w górnej części (pod maską) w dolnej jeszcze nie wiem. Jak kąty przegięcia będą ok będę się tym martwił, całośc przygotowuję do malowania proszkowego w kolorze czarnym. Jak pierwszy projekt. Jak wyjdzie - drugi będzie już z kwasówki. Jak wykonam "surówkę" pokażę fotki. Jak ktoś ma jakieś wskazówki chętnie posłucham. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 01-11-2006, 22:07
|
|
|
Czy montaż ourowania jest jeszcze dozwolony? |
|
|
|
 |
szamcio11
Forumowicz
Auto: space wagon 2,0 B+LPG, 93 AWD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2006 Posty: 227 Skąd: kraków
|
Wysłany: 01-02-2007, 14:50
|
|
|
witaj. I jak postępują prace nad orurowaniem??? też mi to chodzi po głowie
pozdrawiam
szamcio |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 01-02-2007, 15:14
|
|
|
Temat o rurach byl gdzies na forum. Jesli dobrze pamietam, to mozna instalowac orurowanie tylko posiadajace europejskie pozwolenie. Pytanie tylko jak wyglada sprawa z przestrzeganiem i pilnowaniem tego prawa w Polsce.
|
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
|
|