|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
SONY MEX-DV1500U vs Sony MEX-DV1600U |
Autor |
Wiadomość |
szpala85
Mitsumaniak
Auto: dwie skarbonki
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 23 razy Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 2156 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 26-02-2011, 23:00 SONY MEX-DV1500U vs Sony MEX-DV1600U
|
|
|
Witam szanowne grono
słuchajcie mam taki problem .... jak niektórzy z was wiedzą na tą chwilę posiadam dwa radio odtwarzacze w aucie : Sony CDX-GT31U do normalnego użytku + EasyTouch EC-53001-SPACE do multimediów ( do niego podpięte są dwa 7 calowe LCD w osłonach ) ....
ogólnie jestem bardzo zadowolony z działania tego systemu ( nie ma co narzekać ) ....ale ..... jak by nie patrzeć to mam dwa osobne radia , a chciał bym jedno które udźwignie to wszystko co mają te dwa .. czyli :
- USB
- AUX
- Zdejmowany Panel
- Pilot
- MP3
- DVD+Divix+ inne
- wyjścia na LCD ( VIDEO OUT )
- wejście na kamerę cofania ( czyli inaczej .. VIDEO IN )
- wyjście na suba
- inne pierdoły ....
na internecie wyczaiłem tego oto soniacza który spełnia te wymagania
SONY MEX-DV1500 :
oraz tego :
Sony MEX-DV1600U
w ogóle jaka jest między nimi różnica bo nie mogę znaleźć ?
cena też nie jest jakaś kosmiczna ( nówkę można już kupić za 700 zł ) ale jest problem bo nie ma żadnych opini na temat tych radyjek może ktoś z forumowiczów wie coś na temat tego sprzętu , jak się sprawuję , awaryjny , czy to niebieskie podświetlenie razi w nocy po gałach .....
podpowiedzcie coś bo zamierzam się pozbyć tych dwóch i kupić jedno ( może jakiejś innej firmy nie koniecznie SONY )
[ Dodano: 13-03-2011, 11:32 ]
szpala85 napisał/a: | oraz tego :
Sony MEX-DV1600U |
kupiłem tego potem zdam relację jak to działa |
|
|
|
 |
|
|