|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamiana światel " drogowych" na "mijania" |
Autor |
Wiadomość |
DanielBogusz
Mitsumaniak Sędzią moim jest Bóg

Auto: Space Star 1.6 Galant 2.5
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Sie 2009 Posty: 389 Skąd: Garwolin
|
Wysłany: 01-03-2011, 18:02 Zamiana światel " drogowych" na "mijania"
|
|
|
To znów ja, jak w temacie - normalnie pali się na liczniku niebieska ikonka sygnalizująca włączone światła drogowe, mimo że są włączone mijania, jeśli przełączę na drogowe analogicznie dioda znika.
Pozamieniało się co zrobić, bo czasem zdarza mi się pojechać na "długich" jak jest jasno w kabinie, głupota a boli
Sprawdzałem bezpieczniki - ok
Odłączyłem na chwilę akumulator - też bez zmian
[ Dodano: 09-03-2011, 20:25 ]
Proszę o usunięcie tematu - znalazłem podobny i już rozwinięty w tym kierunku.
[ Dodano: 15-03-2011, 19:56 ]
Wziąłem się dzisiaj za przegląd bezpieczników, wg. książeczki serwisowej. okazało się, że poprzedni właściciele trochę pofantazjowali z normami i mimo, że teoretycznie wszystko działało bezpieczniki niektóre miały ogromne dysproporcje między właściwym a włożonym. Powkładałem wg normy i światła jak dawniej....czyli wszystko na swoim miejscu |
|
|
|
 |
|
|