|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Napotkane Części |
Autor |
Wiadomość |
Ratava
Nowy Forumowicz
Auto: Była Sigma 12V Jest Galant TD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-03-2011, 19:15 Napotkane Części
|
|
|
Witam! Otóż potrzebne sa mi lampy do sigmy. A przegladajac allegro natrafilem na ten cały pack cześci, i jak myślicie oplaca sie kupic za 300zl to wszystko co jest na aukcji? czy przepłace.. bo zapasu nigdy za wiele:
http://allegro.pl/mitsubi...1486121202.html |
|
|
|
 |
Piotr Z
Mitsumaniak

Auto: sigma 3.0 V6 12v sedan 94 r.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 17 Kwi 2008 Posty: 293 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 07-03-2011, 20:12
|
|
|
cena może i jest niezła ale ja mam takie zboczenie że nie kupuję - tak jak w tym przypadku części których zdjęcia robione były na kamieniach .Dla mnie to informacja że elementy nie są traktowane w należyty sposób a proszę mi wierzyć że widziałem na szrotach elementy naprawdę w strasznym stanie, czego nie oddawało zdjęcie.Ale to tylko moje zdanie .
Tak jak w zapytaniu cena jest jak najbardziej więcej niż satysfakcjonująca.
Tylko to ecu coś mi się nie podoba |
_________________ Pozdrawiam
Piotr
pierwszy zlot sigm w Kazimierzu Dolnym
 |
|
|
|
 |
Ratava
Nowy Forumowicz
Auto: Była Sigma 12V Jest Galant TD
|
Wysłany: 07-03-2011, 20:30
|
|
|
cjeśli chodzi o czesci to widzialem je juz przez prace jestem kilka razy w tyg we wrocławiu lampy jak najbardziej całe niepourywane uchwyty ani nie porysowane.. a co do Ecu to gość udziela pisemnej gwarancji na sprawność.. jedyny kłopot w moim przypadku to taki iz oczekuje na jałmużne (czyt. wypłata) i prawdopodobnie kupie czesci jeśli mnie nikt nie ubiegnie. |
|
|
|
 |
|
|