|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
szrot, zderzak, cari 2001 |
Autor |
Wiadomość |
slik
Mitsumaniak

Auto: carisma 1,9 DID
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 47 Skąd: Lublin/Łęczna/Starościn
|
Wysłany: 11-03-2011, 18:42 szrot, zderzak, cari 2001
|
|
|
moja cari miała małe bum
poszukuje teraz przede wszystkim zderzaka przedniego (cari 2001), ciężko coś znaleźć, na allegro mało i ceny kosmos, może ktoś ma, albo wie gdzie można znaleźć (najlepiej okolice Lublina)? |
|
|
|
 |
SHARK1979
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Colt CZT
Pomógł: 39 razy Dołączył: 08 Wrz 2008 Posty: 3029 Skąd: Łęczyca
|
Wysłany: 11-03-2011, 20:08
|
|
|
slik,
Szrotu to kolega gdzieś niedaleko nie ma mało to rozbitków, ktoś komuś w tyłek wjechał, ja przypadkiem dowiedziałem się od kumpla że jego ziom rozwalił takową i kupiłem kompletne lusterko za 100zł a w ASO 1200 u nas w Łodzi jest mega szrot tylko z Japońcami 22 H |
_________________ Pomogłem?-nie krępuj się wciśnij pomógł
Najładniejsza Cari zlotu 2011
Najładniejsza Cari zlotu 2012
Najładniejsza Cari zlotu 2013
Najładniejszy Colt zlotu 2014 |
|
|
|
 |
slik
Mitsumaniak

|
Wysłany: 12-03-2011, 08:19
|
|
|
właśnie u nas bardzo ciężko o zderzak przedni, są lamy itp, ale dostać zderzak to masakra, niektórzy chcą nawet 1000 zł !!! |
|
|
|
 |
JackD [Usunięty]
|
Wysłany: 15-03-2011, 19:46
|
|
|
slik napisał/a: | właśnie u nas bardzo ciężko o zderzak przedni, są lamy itp, ale dostać zderzak to masakra, niektórzy chcą nawet 1000 zł !!! |
Jak masz niwielkie uszkodzenia to daj do "spawania" i za kilkadziesiąt zł. masz jak nowy.
Też miałem dylemat. Chciałem kupić w kolorze, później tylko cały i nieuszkodzony w końcu mój zderzak poszedł do naprawy i jest ok. Pozdr. |
|
|
|
 |
slik
Mitsumaniak

|
Wysłany: 15-03-2011, 20:25
|
|
|
naprawić się go nie da, musi być cały, zamiennik nie wchodzi w grę - blacharz stwierdził, że nie zawsze pasują i ogólnie badziew, kolor nie ważny, ale pilnie potrzebny przedni zderzak, pomocy !!!! |
|
|
|
 |
JackD [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|
|