|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9TD] Brak kierunkowskazów |
Autor |
Wiadomość |
cezarek [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2011, 13:03 [Cari 1.9TD] Brak kierunkowskazów
|
|
|
Witam wszystkich!
Piękną pogodę mieliśmy w weekend Postanowiłem trochę doczyścić auto (i silnik). Po całym zabiegu przestały działać kierunkowskazy. Gdy otwieram samochód z centralnego - świeca wszystkie, natomiast brak reakcji na przełącznik. W skrzynce bezpieczników pod maską nie znalazłem żadnego odpowiedzialnego za kierunki. Jakieś sugestie? |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 14-03-2011, 13:42
|
|
|
Może stało się coś z włącznikiem awaryjnych, czasem jego awaria jest powodem braku kierunków.
Jeśli chodzi o bezpieczniki to są jeszcze w kabinie nad nogami kierowcy. Może też być wina bezpiecznika oraz przerywacza kierunków ale sprawdź na początku ten włącznik awaryjnych. |
|
|
|
 |
cezarek [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2011, 14:28
|
|
|
Hah, trafiłeś w sedno! Wypiąłem włącznik awaryjnych, podczas demontażu konsoli:) Dzięki! |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 14-03-2011, 14:40
|