|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8] aparat zapłonowy Carisma 1.8 rok 96 PROBLEM:/ |
Autor |
Wiadomość |
Lulek194
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-03-2011, 19:08 [Cari 1.8] aparat zapłonowy Carisma 1.8 rok 96 PROBLEM:/
|
|
|
Witam Wszystkich Mitsumaniaków mam problem z moja carisma mianowicie chodzi o to ze od paru dni podczas jazdy przy przyspieszaniu pojawiało sie delikatne szarpanie przy jezdzie na lpg na poczatku myslałem ze moze filterek jest juz zabrudzony w sobote byłem u gazownika wymienił mi filterek i powiedział ze wszystko jest ok. Dzisaj na postoju pod sklepem kiedy ruszałem Carisma zgasła i juz nie odpaliła ani na LPG ani na benzynie odrazu wziołem sie za sprawdzenie iskry,niestety z aparatu zapłonowego jej nie widac 2 czynnoscia było sprawdzenie czy w przewodach podłaczonych do aparatu jest jakies napiecie napiecie jest wiec stawiam na uszkodzony aparat zapłonowy. Nie znam sie na tym zabardzo dlatego chciałbym poradzic sie kogos bardziej doswiadczonego czy to faktycznie wina aparatu czy szukac przyczyny gdzie idziej ? Prosze o Pomoc z góry dziekuje . |
|
|
|
 |
fuegos
Forumowicz
Auto: EA5A 2.5
Kraj/Country: UK
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Lut 2009 Posty: 164 Skąd: Henfield
|
Wysłany: 21-03-2011, 22:28
|
|
|
na poczatek proponuje sprawdzic palec rozdzielacza czy przypadkiem nie ma przerwy... |
_________________ GALANT EA5A 2.5 SPORT '01
 |
|
|
|
 |
Lulek194
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-03-2011, 19:19