przednia szyba lancer 91 |
Autor |
Wiadomość |
Chmura
Nowy Forumowicz
Auto: xx
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-04-2011, 11:41 przednia szyba lancer 91
|
|
|
witam
potrzebuję przednia szybę do lancera z 91 roku 1,5 hatchback i mam takie pytanie czy przednia szyba od nowszych modeli (92-95) była inna czy ta sama ?? B ona allegro są ale od 92 w górę i nie wiem czy będzie pasowała. |
|
|
|
 |
Zielu
Forumowicz

Auto: Lancer'C60project&Eclipse
Pomógł: 9 razy Dołączył: 29 Kwi 2010 Posty: 747 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 23-04-2011, 23:41
|
|
|
Nie dawno wymieniałem przednią szybę u siebie. Od nowszych modeli z tego co się dowiadywałem-nie pasują. Tzn. pewnie by i weszły na siłę, ale generalnie to nie do tego typu auta. Od Colta C5xx też nie pasują jak coś. |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 25-04-2011, 15:58
|
|
|
Zielu175 napisał/a: | Od Colta C5xx też nie pasują jak coś. |
serio ??? Hubert mi mówił ze te auta do końca przednich dzrzwi sa identyczne... |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
Zielu
Forumowicz

Auto: Lancer'C60project&Eclipse
Pomógł: 9 razy Dołączył: 29 Kwi 2010 Posty: 747 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 25-04-2011, 17:30
|
|
|
Teoretycznie tak, mi tłumaczono jednak że szyba jest inna, ma inne "cienie" na rantach itd. Niby w niczym to nie przeszkadza, podejrzewam też że weszła by do Lancera, jednak generalnie jest to inna szyba niż ori Lancer Jeśli komuś nie przeszkadzają takie detale, można zakładać.
Btw. zawsze mogę się mylić, jeśli ktoś jest w tym bardziej kompetentny-niech pisze |
|
|
|
 |
|