|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Niedziałające a właściwie działające cały czas wycieraczki |
Autor |
Wiadomość |
zxcvbnm
Nowy Forumowicz
Auto: cj0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-04-2011, 19:51 Niedziałające a właściwie działające cały czas wycieraczki
|
|
|
Wiem, że jest temat o wycieraczkach zamieściłem tam post, lecz tutaj chyba jest większe prawdopodobieństwo, że ktokolwiek go dostrzeże.
Mam problem z niedziałającymi wycieraczkami przednimi a właściwie bardziej z tym że działają cały czas i nie można ich wyłączyć działają szybciej/wolniej (przełącznik w górę/ w dół ) ale w miejscu gdzie powinny być wyłączone działają tak jak na "1 biegu"
nie wiem czy to może jakaś wskazowka ale rownież przednie spryskiwacze nie działają
Ja obstawiał bym raczej przełącznik zespolony ?
można go nie wiem jakoś łatwo wymontować bez zdejmowania kierownicy ? czy bez tego się nie obejdzie ?
czy wystarczy
Kod: |
Wystarczy odkrecic 2 srubki (po prawej stronie - jedna na gorze druga na dole) i odlaczyc jedną kostkę zeby zdjac caly przelacznik do wycieraczek.
Nie trzeba sciagac kierownicy. Po sciagnieciu pod biala przykrywką jest ukladzik sprawdz na nim luty. |
patrząc na zdjęcie aukcji przełączników zespolonych wydaje się być od światel i od szyb połączony i trzeba by wg tej fotki wymontować kierownicę ?
nie mogę pewnie dać linka do aukcji z przełącznikiem ale np. na aukcji jest jeszcze informacja o taśmie airbag ? można w razie czego użyc obecnej taśmy ? - to tak gdyby się może trafił przełącznik bez taśmy jeśli takie ktoś sprzedaje ? |
|
|
|
 |
|
|