|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[C68A 1.8] Zaczepy zderzaka przód |
Autor |
Wiadomość |
R-Man
Forumowicz

Auto: '86 Ford Sierra RS2300
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Sie 2010 Posty: 204 Skąd: Wyspa Sobieszewska
|
Wysłany: 26-04-2011, 12:23 [C68A 1.8] Zaczepy zderzaka przód
|
|
|
Gdzie mogę kupić te plastikowe "kołki" do mocowania zderzaka do belki?
Chodzi o plastikowe zderzaki montowane w Lancerach C66/C68
Ten zderzak co mam od C66 przymocowałem na blachowkręty, bo i tak cały pozszywany drutami jest, ale chcę zamontować od C68 i nie mam zbytnio pomysłu gdzie takie mocowania kupić
Odbywając praktyki w salonie Mitsubishi zapytałem ile chcą za to, jednak cena 15zł/szt lekko mnie przeraziła (w zderzak wchodzi ich 5) |
|
|
|
 |
Zielu
Forumowicz

Auto: Lancer'C60project&Eclipse
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 29 Kwi 2010 Posty: 747 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 26-04-2011, 23:05
|
|
|
W dobrych sklepach motoryzacyjnych można czasem dostać tego typu spinki, jak również do tapicerki, plastików itd. Nie dawno widziałem cały zestaw spinek do osłon silnika bodajże w Norauto..Jak nie, pozostaje wyrwać ze złomu, chyba że chcesz nówki za 15zł Niestety oryginalne części tyle kosztują, im samochód starszy, tym proporcjonalnie mniej warty, ale ceny części cały czas na topie... |
|
|
|
 |
|
|