|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Opis skrzynki z bezpiecznikami Eclipse I |
Autor |
Wiadomość |
paxel
Mitsumaniak

Auto: Eclipse 1g
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-04-2011, 08:08 Opis skrzynki z bezpiecznikami Eclipse I
|
|
|
Witam, tak jak w temacie. Potrzebuje opis skrzynki z bezpiecznikami która się znajduje pod kierownicą. Bo mam takie dwa małe problemy mianowicie przestał mi działać klakson i światła awaryjne. A żeby wyeliminować pierwszy krok to chce zacząć od bezpieczników a że mam zbyt duże łapska to cholernie nie wygodnie mi jest wyciągać wszystkie bezpieczniki. A jak by ktoś podał który to bezpiecznik to fajnie by było. Przeszukałem forumka i wujka Google ale nic nie znalazłem.
A i jeszcze jak by ktoś powiedział gdzie się znajduje dokładnie przekaźnik od awaryjnych to dobrze by było, bo po wymianie żarówek kierunków w tylnych lampach zaprzestały sobie one działać i podejrzewam że coś się stało z przekaźnikiem bo kierunki same w sobie działają dobrze. Z góry wielkie dzięki za pomoc. |
_________________ Ja mam reggae wydrapane w sercu jak tagi w tramwajach |
|
|
|
 |
Cobra84
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 V6 Kombi
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Kwi 2010 Posty: 80 Skąd: Żyrardów, Grodzisk Maz.
|
|
|
|
 |
paxel
Mitsumaniak

Auto: Eclipse 1g
|
Wysłany: 28-04-2011, 19:59
|