Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
SPOT Koszalin-Kołobrzeg-Białogard i okolice CD...:)

Jak często Twoim zdaniem powinny być organizowane SPOTY regionalne
raz w tygodniu
0%
 0%  [ 0 ]
raz na dwa tygodnie
0%
 0%  [ 0 ]
raz w miesiącu
85%
 85%  [ 6 ]
kwartalnie
14%
 14%  [ 1 ]
Głosowań: 7
Wszystkich Głosów: 7

Autor Wiadomość
szuwar 
Mitsumaniak

Auto: Wiking
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-05-2011, 22:42   SPOT Koszalin-Kołobrzeg-Białogard i okolice CD...:)

Koleżanki, koledzy .... to kiedy kolejne spotkanko :) może uda nam się tak zorganizować, aby cyklicznie się spotykać jak w innych województwach, np raz na miesiąc, co Wy na to ??

proponuję teraz jakąś sobotę/ piątek aby większość miała jak dojechać..

czekam na propozycję :) mam nadzieję że liczne :)

Kaucz 
Mitsumaniak
EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Wysłany: 11-05-2011, 00:59   

Raz w miesiącu z DUUUŻYM naciskiem na sobotę ;) . W weekendy jeszcze istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że będzie mi chciało się jechać z PO do ZKL ;P

"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo.

szuwar 
Mitsumaniak

Wysłany: 12-05-2011, 07:09   

mam propozycję, według ankiety 100% proponuje spotkania raz w miesiącu, również uważam że to idealne rozwiązanie. Widziałem na którymś z podforum regionalnym kalendarz spotkać na rok z datami:) moze też tak spróbujemy , moze wyjdzie ?

Kaucz 
Mitsumaniak
EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Wysłany: 12-05-2011, 14:13   

Najprościej byłoby ustalić, że np. druga sobota każdego miesiąca i tyle ;)

"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo.

banderas40 
Mitsumaniak

Auto: Pajero Sport
Wysłany: 12-05-2011, 17:34   

Dla mnie jeśli już to raczej w tygodniu mi pasuje. Soboty i niedziele mam tylko dla rodzinki i dzieciaczków.

szuwar 
Mitsumaniak

Wysłany: 13-05-2011, 23:23   

jeżeli chodzi o nasz spot mikroregionalny to jak wskazuje ankieta idealnie raz w miesiącu +ewentualny wyjazd do Szczecina co jakiś czas :) ale to musimy się zdeklarować, aby więcej nas mogło być ...

chyba na lubelskim widziałem kalendarz spotkań co miesiąc do końca roku, i kto chce i ma jak moze sobie planować wcześniej ...

piszcie propozycje i coś wydumamy ...

proponuję również aby kazdy z nas postarał sie ze swojego regionu o reklamę naszych spotkań, mam tu na mysli mailing i informacje, zawsze ktoś dołączy, ...

[ Dodano: 15-05-2011, 10:37 ]
Kaucz, widziałem nasz zlocik na stronce mitsumaniaki :) czyli wziąłeś się za reportera :) krótko, zwięźle i na temat - mam nadzieję, że będzie więcej okazji :)

odnośnie spotkań naszych, tutaj w regionie, proponowałbym tak jak Kaucz, druga sobota miesiąca, tylko zerknąć w kalendarz czy nie ma świąt i długich weekendów, miejsca wyłanialibyśmy w drodze losowania im więcej maniaków to u nich :)

[ Dodano: 24-05-2011, 10:02 ]
widzę zainteresowanie marne :( myślałem, że uda nam się spotkać choć raz w miesiącu, lub polecieć do 'szczecina ... jak widzę sonda pokazała, iż optymalnym terminem jest spotkanie raz w miesiącu .....

może jakiś roboczy grafik stworzymy ? teraz ciepło - nie jak ostatnio, to można później aby większa ilość autek mogła się pojawić ...

czy pierwsza sobota/piątek miesiąca odpowiada? np na Podożynkach a raz na Bagiczu , na przemian ? godzina ok 18

[ Dodano: 07-07-2011, 10:03 ]
może spocik w weekend ? ładna pogoda, można podziwiać błysk lakieru :)

czy sami maruderzy w okolicach Koszalina ?:)

Odpowiedz do tematu