|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zmieniarka MP-3 |
Autor |
Wiadomość |
radpio [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2006, 19:33 Zmieniarka MP-3
|
|
|
Czy jest cos takiego? Mam w MSS firmowe radio z CD. Jego symbol to chyba 146. Chetnie zamontował bym sobie taka zmieniareczke. |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
 |
radpio [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2006, 20:03
|
|
|
No to mi sie zupełnie pomyrdało. W swojej niekompetencji wymysliłem sobie, że to zmieniarka będzie odpowiadać za rodzaj odtwarzanego pliku a nie radio.
Człowiek uczy się całe życia i... DOBRZE
DZIĘKI
[ Dodano: 15-11-2006, 07:12 ]
A tak nawiasem mówiąc to jaką zmieniarkę można zainstalować do tego radia? |
|
|
|
 |
artbiker [Usunięty]
|
Wysłany: 15-11-2006, 23:08
|
|
|
Istnieją zmieniarki płyt z mp3 - odczytują format mp3 z płyt cd (np. Alpine CHA-634, ma też takie sony, jvc, chyba clarion - modeli nie pamiętam - oraz inni producenci).
Istnieją również różnego rodzaju interfejsy (przejściówki) zmieniarek popularnych producentów do fabrycznych radioodtwarzaczy (oczywiście posiadających funkcje sterowania zmieniarką). Kiedyś widziałem to w ofercie pewnego zakładu CA (żeby nie robić reklamy info na prv lub maila).
Są też tzw uniwersalne zmieniarki - sygnał leci kablem antenowym, a steruje się nimi z dodatkowego panelu (takie urządzenie ma na pewno Alpine, ale nie pamiętam czy obsługuje system Ai-net - czyli do zmieniarek CHA-xxx). |
|
|
|
 |
|
|