|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Plastikowe nadkola kół (wypełniacze wewnętrzne) |
Autor |
Wiadomość |
DanielBogusz
Mitsumaniak Sędzią moim jest Bóg

Auto: Space Star 1.6 Galant 2.5
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Sie 2009 Posty: 389 Skąd: Garwolin
|
Wysłany: 01-07-2011, 23:12 Plastikowe nadkola kół (wypełniacze wewnętrzne)
|
|
|
Sorry za dziwny tytuł, ale niezbyt potrafiłem precyzyjnie nazwać ten kawał plastiku...., który już u mnie nie istnieje autko ma przejechane z 360 tysięcy, no i całe to dziadostwo z pod kół leci na osprzęt silnika. Widziałem na allegro jakieś, ale prosił bym o podanie mi konkretnych do CBO w kombi, że tak powiem na tacy bp nie lubię w ciemno niczego kupować Mam nadzieję, że jakoś to opisałem w miarę czytelnie |
|
|
|
 |
Xiff
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.6 1995 Kombi
|
Wysłany: 02-07-2011, 23:06
|
|
|
też mam ten problem że nadkola zgubiłem jak jechałem 170km/h... Było to raz i więcej nie powtórzę Szukałem kiedyś tego ale olałem sprawę. Myślałem żeby te strzępy posklejać żywicą ale zbrakło mi czasu... Jak znajdziesz jakieś pasujące do lancera to daj znać.. |
_________________ Bo wypadek to dziwna rzecz.
Nigdy go nie ma,
Dopóki się nie wydarzy.
K. P. |
|
|
|
 |
|
|