|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.0, sedan, 1998r, Gdańsk |
Autor |
Wiadomość |
mariusz199044
Nowy Forumowicz
Auto: nissan
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-06-2011, 19:45 [EAx 97-04] Galant 2.0, sedan, 1998r, Gdańsk
|
|
|
Witam
Chcę kupić Galanta tak do 11tyś. Rocznik 98-99 2.0, 2.5 benzyna bądź ben+gaz.
1. Galant v1
Kod: | ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, szyberdach, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, instalacja gazowa |
Kod: | Mitsubishi Galant VI ROK 1998.
Polecam. Auto nie wymaga wkładu finansowego. Posiada instalację gazową (sekwencyjną) , przez co jest ekonomiczny. Silnik działa bez zarzutów. Przegląd do czerwca 2012r. Dodatkowy komplet opon zimowych na stalowych felgach. |
Prosiłbym o pomoc ewentualnie o jakieś inne propozycje. Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 10-07-2011, 18:39, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 30-06-2011, 20:24
|
|
|
pierwszy galant miał coś modzone z przednimi halogenami albo nawet z cały zderzakiem bo halogeny nie są z tego auta, progi też nie powinny być w kolorze, do tego antena jest już na wykończeniu albo nie działa, no i ma bardzo brzydko zamontowany wlew w zderzaku...
drugi ma dołożoną skórę nie z tego auta, śmieszny pokrowiec na kierownice, i do tego nieoryginalną gałkę, aaa dojrzałem jeszcze tjuningowe srebrne obwódki nawiewów które też są dokonaniem któregoś z właścicieli tego auta bo z fabryki z tym zestawem gadżetów nie wyjechał z zewnątrz rzuca się w oczy naklejka sport edytion na tylnej kalpie której też nie powinno tam być. ogólnie przez te gadżety ciężko będzie stwierdzić naturalne zużycie tych elementów a tym samym realność przebiegu.
mariusz199044, edytuj jeszcze swój post i dodaj zdjęcia obu pojazdów - wtedy będzie zgodnie z regulaminem tego działu. |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 30-06-2011, 20:33
|
|
|
mariusz199044, czytałeś przecież temat:
Uwaga!! Zanim założysz nowy temat, przeczytaj ogłoszenie. Dostosuj proszę.
W tym temacie praktyczne rady, jak wstawić zdjęcia - możesz tam próbować do bólu
Tego z Gdańska mogę dla Ciebie obejrzeć ale dopiero pod koniec przyszłego tygodnia.
Ma ciekawe (chyba samorobne) świtała przeciw mgielne.
Drugi z Łodzi jest po zmianie wnętrza. Ale tylko fotele i boczki. Pasy i konsola zostały stare. Poproś o fotę komory silnika i prawego przodu. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

|
Wysłany: 30-06-2011, 21:29
|
|
|
mariusz199044, załóż nowy temat. Przeczytaj temat o postach w tym dziale ze zrozumieniem.
[ Dodano: 01-07-2011, 06:48 ]
mariusz199044, pamiętaj o:
- tagowanie tematów - wszystko opisane w linku
- maks dwa auta na temat - chyba że dasz radę otagować ich więcej w linijce tematu
- zanim wrzucisz miśka do oceny, zobacz czy już nie był opisywany (tagowanie tematów pozwala na łatwe wyszukiwanie) |
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14375 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 01-07-2011, 09:58
|
|
|
A moja rada jest taka, żeby każde auto było w osobnym temacie. Nawet jak ich zmieścisz 5 to nikomu nie będzie się chciało opisywać a potem precyzować o które auto chodzi. Inna sprawa to taka, że za chwilę wrzucisz tutaj całe allegro... Obejrzyj auta, wybierz 2 które najbardziej Ci się podobają i daj do oceny. W ten sposób nie licz na oceny... |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

|
Wysłany: 10-07-2011, 18:39
|
|
|
mariusz199044, ogłoszenia już nie ma |
 |
|
|
|
 |
|
|