Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CA1A 1.3] Instrukcje i schematy do 4G13
Autor Wiadomość
Laki023
[Usunięty]

Wysłany: 25-04-2006, 15:50   [CA1A 1.3] Instrukcje i schematy do 4G13

Poszukuje wszelkich danych na temat mitsubishi colt 4G13 1997 rok, typ jc1ja. jezeli ktos posiada jakiekolwiek instrukcje i jest w stanie zeskanowac i przeslac do mnie, ewentualnie umiescic link do strony skad mozna takowe sciagnac to bede bardzo wdzieczny
karbone@wp.pl
pozdrawiam wszystkich mitsumaniakow
Ostatnio zmieniony przez harpagan 24-10-2007, 01:30, w całości zmieniany 1 raz  

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-04-2006, 16:37   

Proponuję zajrzeć tutaj -> http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=2025 jest tam link do ściągnięcia service manuala co CJ0.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

rozewo
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2006, 00:54   

Ja też skorzystałem z instrukcji wielkie dzięki. Nie znalazłem tylko jednego, mianowicie jak zmienić płyn hamulcowy. Wiem jak odpowietrzyć jest to w instrukcji. Czy należy odkręcić odpowietrznik wprzy tylnym ęnie i wypompować pedałem płyn, następnie nalać i znowu wypompować. Jeszcze raz dzięki dla Hubeeerta za manuale.

ps mam colta cjo 96r

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 09-05-2006, 00:56   

Pisał o tym dziś tzn wczoraj Romel - tak w skrócie - instrukcja jak to zrobić szczegółowa tez jest gdzieś na Forum i tez pisana przez ROMELa. A co do manualai to nie mi dziękuj.

Pozdrawiam

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 17-08-2006, 23:37   

A na stronę Główną popatrzyć nie łaska?
Dział Downloads - Mitsubishi Service Manuals - tam są instrukcje serwisowe. Colt FAQ - wszelkie ważne posty. Colt Techniczne - tematy Techniczne o Coltach.

Pozdrawiam

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

sufit
[Usunięty]

Wysłany: 18-08-2006, 11:42   

oK. Dzięki

ozz
[Usunięty]

Wysłany: 02-06-2007, 19:19   

a schematy elektryczne do 4g92 znajdę gdzieś? zależy mi na informacji czy w głównej wiązce elktrycznej znajdują się fabrycznie przygotowane kable pod instalację klimatyzacji?? pewnie Hubeeert będzie wiedział... :lol:

Odpowiedz do tematu