MITSUMANIAKI-DAJMY SIĘ ZNALEŹĆ W SIECI |
Autor |
Wiadomość |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
|
Wysłany: 01-09-2005, 11:25
|
|
|
ale miałaś dobrego pomysła. to ja też zadziałam
udało się dodać w katalogu onetu pod: motoryzacja>hobby>kluby i stowarzyszenia (czy jakoś tak) ma sie pokazać w ciągu 2 tygodni |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
kochajj
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
|
Wysłany: 01-09-2005, 23:19
|
|
|
powstała grupa dyskusyjna portalu gadu-gadu... w dziale motoryzacja o nazwie "www.mitsumaniaki.com" |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 02-09-2005, 22:41
|
|
|
Ranking stron wg mystat - zaleznie w jakiej godzinie patrzycie ok. 240 miejsca
http://www.mystat.pl/ranks.jsp?ps=20&cp=12
wrzucilem link mystata na glownej stosunkowo niedawno dlatego tez srednia najlepiej ogladac okolo polnocy:) wtedy jest najbardziej miarodajna
240 miejsce na 7351 zarejestrowanych stron:)
Pozdro
Firek |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 03-09-2005, 00:21
|
|
|
Pomyslalem, ze i ja sie jakos przyczynie do rozreklamowania strony.
Pozwolilem sobie na szybko zrobic maly baner:
www.fury.pl
(strona ciagle w przebudowie, ale baner jest)i troche poprawione pozycjonowanie w google.
Natomiast na www.fury.pl najrprawdopodobniej bedzie dzial o klubach no i w zyciu niezgadniecie ktory klub bedzie zawsze na 1 miejscu |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
|
Wysłany: 12-11-2005, 18:32
|
|
|
jest po dwóch miesiącach, oto co odpisali:
Dzień dobry!
Dziękujemy za zgłoszenie nowej strony. Cieszymy się bardzo z zainteresowania naszym katalogiem. Obecnie strona opisana jest następująco:
MitsuManiaki
- serwis klubu maniaków mitsubishi. Info dotyczące historii marki, modeli, zlotów, spotkań.
http://www.mitsumaniaki.com
Kategorie: Organizacje i kluby motoryzacyjne
UWAGA! Jeśli zaproponowany opis nie odpowiadał naszym standardom, mógł zostać zmieniony przez redaktorów.
W przypadku rozbudowy strony, umieszczenia na niej nowych treści, etc., zapraszamy do aktualizacji opisu. Pomocą w zredagowaniu nowego opisu mogą służyć nasze zasady opisywania stron.
W razie jakichkolwiek pytań, wątpliwości, problemów, jeśli nie rozwieje ich strona pomocy prosimy o kontakt przez e-mail - chętnie służymy dodatkowymi objaśnieniami.
Zapraszamy do korzystania z zasobów katalogu i liczymy na dalszą współpracę przy jego wzbogacaniu.
Pozdrawiamy i życzymy wielu odwiedzin na stronie!
Redakcja Katalogu Onetu
http://katalog.onet.pl |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 15-11-2005, 09:47
|
|
|
Firku - jak to nas nie ma Mitsumaniakow na googlach?? Otworz www.google.pl i wpisz haslo "mitsumaniaki". I zobacz, co sie pokaze na pierwszych bodajze trzech czy czterech miejscach. |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 15-11-2005, 09:55
|
|
|
gregorbu napisał/a: | Firku - jak to nas nie ma Mitsumaniakow na googlach?? Otworz www.google.pl i wpisz haslo "mitsumaniaki". I zobacz, co sie pokaze na pierwszych bodajze trzech czy czterech miejscach. |
Tylko kto wie, że należy wpisać "mitsymaniaki"
Może trzeba inaczej - wpisać "auto", "samochód", "najlepszy samochód" .... itp - a żeby znajdywało mitsumaniaki.pl
Tak jak z ptasią grypą - znajdywało kaczyński.pl |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 15-11-2005, 10:05
|
|
|
JCH napisał/a: |
Tylko kto wie, że należy wpisać "mitsymaniaki"
Może trzeba inaczej - wpisać "auto", "samochód", "najlepszy samochód" .... itp - a żeby znajdywało mitsumaniaki.pl |
Trzeba wpisac "mitsumaniaki - tak gwoli scislosci Wiem, wiem - literowka, ale moze nieco mylic. Wpisujac "klub Mitsubishi" tez mozna nas latwo znalezc. Ale samo slowo "mitsubishi" czy "mitsu" stanowi juz problem... |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 15-11-2005, 10:21
|
|
|
wiem ze jestesmy, ale mitsumaniaki to Nasza unikalna nazwa, trzeba walczyc o inne wpisy, np "oficjalny klub mitsubishi" - gdzie jest wyrabiscie:P "klub mitsubishi" - srednio, "mitsubishi" - ech...
pozdro |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 15-11-2005, 10:46
|
|
|
Forum jest tak ustawione żeby "ściągać" uwagę google-bota i ten automat czesto nas skanuje. Skaczemy w pozycjonowaniu w górę i jest ok.
Myślę że to kwestia czasu. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 15-11-2005, 10:57
|
|
|
Firebee napisał/a: | http://www.tuning.info.pl/kluby.php?typ=markowe
|
My juz tam teraz jestesmy ))))) Troche ponizej MKP ale jestesmy jako oficjalny klub |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 15-11-2005, 11:03
|
|
|
Ja tam nie mam problemu ze znalezieniem forum, nie muszę w google wpisywać |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 15-11-2005, 12:30
|
|
|
TNT napisał/a: | Firebee napisał/a: | http://www.tuning.info.pl/kluby.php?typ=markowe
|
My juz tam teraz jestesmy ))))) Troche ponizej MKP ale jestesmy jako oficjalny klub |
Wiem bo sam zwrocilem sie z prosba o dopisanie:P
Pozdro
Firek |
|
|
|
 |
|