|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[C62A 1.5] Pali na 3 gary, na 4 nie chce :( |
Autor |
Wiadomość |
Kanio
Nowy Forumowicz Kanio
Auto: Lancer '90 1.5
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-08-2011, 15:57 [C62A 1.5] Pali na 3 gary, na 4 nie chce :(
|
|
|
Witam, mam problem. Mam lancera z 1990, 1.5 (84KM). Autko nie chce odpalić. Jeśli mu wyciągnę jedną. dowolną świecę, to na 3 gary pójdzie bez problemu, a na wszystkie nie chce... Wcześniej miał tak, że odpalał, ale nie miał kompletnie niskich obrotów. Żeby silnik chodził, musiałem przytrzymywać pedał gazu (Sposób użyty tylko na dojazd do garażu). Silnik chyba dostaje za mało paliwa, ale pampka jest sprawna, z filtra paliwa po odkręceniu śruby wydobywa sie benzyna pod sporym ciśnieniem. Z węzyka zwrotnego nie leci benzyna, więc wnioskuję, że coś jest nie tak ze sterowaniem wtryskami. Może mi ktoś pomóc?! Jak to naprawić żeby nie spieprzyć? |
|
|
|
 |
|
|