Troche zdjęć |
Autor |
Wiadomość |
Bolek
moderator mitsumaniak Moderator, taki mały

Auto: s40 1999 1.6
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 19-11-2006, 10:36 Troche zdjęć
|
|
|
Słuchajcie mam trochę zdjęć ze zlotów a po każdym z kolejnych w Łodzi wielu osobom ich przybywa. Ponieważ część dotyczy Borek (prawdopodobnej bazy na przyszłoroczny Wielki Zlot) to chętnie bym uczestniczył w wymianie tymi zdjęciami. Z Białegostoku widziałem tylko zdjęcia moje i Leppego. Moje widziały ze 4-5 osób. Ma ktoś z Was pomysł na to gdzie te moje 70MB zdjęć wepchnąć? Jest gdzieś duży serwer? Pewnie już coś jest takiego ale przydałoby się móc ściągnąć całość zdjęć od razu a nie tylko po jednym jak się KLIKŁO na nie. Ja moje zdjęcia (cały czas pisze moje ale idzie o moje i Leppego) mogę pozamieniać do dowolnego rozmiaru jaki jest odgórnie zadany, na razie mają 800x600. Pomóżcie albo poprowadźcie. |
_________________ Cytat z Akbi "Mi osobiście, na naszych wizytówkach brakuje nicku, myślę, że większość z nas dopisuje na niej słowa typu "Zapraszam Bolek""
 |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-11-2006, 13:19
|
|
|
Od zlotu w Bialymstoku uruchomilem galerie na serwerze z dobrym laczem. Chwilowo nie dziala poniewaz przekazuje adres mitsubishi.pl do MMC ale jak tylko znajde chwile to przepne galerie.
Rzecz w tym, ze w tej galerii umieszczam jedynie zdjecia do ogladania a nie pliki typu .zip do pobrania. W galerii sa rowniez zdjecia z regionalnych zlotow. Jesli jestes zainteresowany odezwij sie na PW a umowimy sie w jaki sposob udostepnisz swoje zdjecia. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
|
|
|
|
 |
Bolek

|
Wysłany: 20-11-2006, 11:33
|
|
|
HA a czytałeś mój drugi post na offtopicu? |
_________________ Cytat z Akbi "Mi osobiście, na naszych wizytówkach brakuje nicku, myślę, że większość z nas dopisuje na niej słowa typu "Zapraszam Bolek""
 |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
|
|
|
|
 |
Bolek

|
Wysłany: 20-11-2006, 13:12
|
|
|
No, to już wszystko masz jasne. teraz jesteś TRAGET CONFIRMED i jestem spokojny. Jeszcze zaraz spisze sobie do ciebie namiary na GG i gucio |
 |
|
|
|
 |
sruba
m3m&mitsumaniak football is a drug
Auto: Toyota Auris II TS
|
Wysłany: 20-11-2006, 13:21
|
|
|
co do wrzucania fotek na serwer - moim skromnym zdaniem warto skorzystan z serwerow hostujacych - np. www.fotosik.pl
wchodzisz, rejestrujesz sie, wrzucasz foty, a pozniej udostepniasz je gdzie chcesz... |
|
 |
Bolek

|
Wysłany: 20-11-2006, 13:26
|
|
|
Kurcze masz łep. o tym nie pomyślałem dzięki. |
 |
|
|
|
 |
sruba
m3m&mitsumaniak football is a drug
Auto: Toyota Auris II TS
|
Wysłany: 20-11-2006, 13:31
|