|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.5 TD] jaki krzyżak wału tylnego do pajero |
Autor |
Wiadomość |
lesmen
Mitsumaniak

Auto: Carisma1,9TD & PajeroI&
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 117 Skąd: Kaszuby
|
Wysłany: 27-08-2011, 09:56 [2.5 TD] jaki krzyżak wału tylnego do pajero
|
|
|
Witam
Jak w temacie, czy występował tylko jeden i jeśli tak to jaki jest krzyżak wału pędnego tylny od strony mostu w Pajero krótki 2,5td 1988r? Mam duże luzy na nim i w związku z tym nie do zniesienia stuki. Pytam się o wymiary bo nie chce 2 razy rozbierać (aby pomierzyć a potem aby założyć nowy). |
|
 |
kdf
Forumowicz

Auto: Pajero I '89 2.5TDI automat
|
Wysłany: 27-08-2011, 16:18
|
|
|
W moim z 89r 2.5tdi jest krzyżak o średnicy miseczki 25mm. Wcale nie musisz rozbierać aby zmierzyć. Zanurkuj z suwmiarką i zmierz. Z tego co wiem były jeszcze 30mm ale taką różnicę spokojnie zauważysz. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 28-08-2011, 07:16 Re: jaki krzyżak wału tylnego do pajero
|
|
|
lesmen napisał/a: | Witam
Jak w temacie, czy występował tylko jeden i jeśli tak to jaki jest krzyżak wału pędnego tylny od strony mostu w Pajero krótki 2,5td 1988r? Mam duże luzy na nim i w związku z tym nie do zniesienia stuki. Pytam się o wymiary bo nie chce 2 razy rozbierać (aby pomierzyć a potem aby założyć nowy). |
tył 25 x 77, przód 25 x 62 |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
lesmen
Mitsumaniak

Auto: Carisma1,9TD & PajeroI&
Pomógł: 6 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 117 Skąd: Kaszuby
|
Wysłany: 01-09-2011, 07:29
|
|
|
Zbyszek dzięki wielkie za szybkie i dokładne dane. Wszystko się zgadzało i już nowy krzyżak jest w pajerku. Pozdr |
|
 |
|
|