|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ZLOT 2011 - podziękowania dla Organizatorów (i nie tylko) |
Autor |
Wiadomość |
yalook
Mitsumaniak 2300/KMM
Auto: Lancer 1.8 sedan 2008
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-08-2011, 17:34 ZLOT 2011 - podziękowania dla Organizatorów (i nie tylko)
|
|
|
Kochane Maniaki !!
Dziękujemy za fantastyczny zlot.
dzięki dla:
- organizatorów za zapewnienie bezpieczeństwa, zabawy, pogody, za uśmiechy i panowanie nad wszystkimi
- Valara z Żoną, Cabaniarza z Żoną i Dziewczynkami, Kasii i Zigi-ego z Dziećmi za mile spędzony czas w Waszym towarzystwie
- ekipie MMC dzięki której zajęliśmy 3-cie miejsce w Mitsupiadzie i 4-te w w piłce
- Morfiego i pozostałych, którzy podczas gry w piłkę nie oszczędzali moich klejnotów - nie wiem jak teraz będę dalej funkcjonował
- Deo - chłopaka-tuby (jak ja się cieszyłem, jak Ci zabrano tą tubę)
- i wszystkich pozostałych |
_________________ Pozdrowienia dla wszystkich |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
|
Wysłany: 28-08-2011, 17:58
|
|
|
Dzięki za super Zlot.
Szczególnie organizatorom za ogrom pracy.
Pozdrawiam
Andrzej |
|
|
|
 |
Deo [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2011, 18:26
|
|
|
Mitsumaniaki, Mitsumaniaki, piękne dziewczyny fajne chłopaki Radio Deo FM powróciło bezpiecznie, ale nie trzeźwo i bez głosu
Dziękuję wszystkim za super weekend
tak wiem wiem macie mnie już dość, ale ja teraz tydzień będę leczył gardło i już kombinuję Deofon oraz obiecane 20L "żółtego" trunku
Specjalne podziękowania dla
- Pamar'a
- Forest'a
- Japan Motors
- Juniora
- Vendety
- Łukaszos (ten od GTi )
- Madzi (Pani Pamarowa)
- BUBU i Aga (thx za Alkomat )
- Tomek DJ na dyskotece
- MMC
- Policji za brak alkomatu
i całej reszcie, przepraszam za brak nicków, ale tyle Was było, że moje radyjo Deo FM nie ogarnęło takiej ilości super ludzi
p.s. Dziewczynki z Częstochowy ja już tęsknie
p.s.2. Sylwia za rok nasz ślub :* (obiecałaś )
p.s.3. Misiek wielkie gratulacje zaręczyn
p.s.4. I'm love my driver - Juiceman za to, że mnie dowiózł i nie wyrzucił z auta ;] |
|
|
|
 |
manieklakmech [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2011, 18:39
|
|
|
Deo napisał/a: | Mitsumaniaki, Mitsumaniaki, piękne dziewczyny fajne chłopaki Radio Deo FM powróciło bezpiecznie, ale nie trzeźwo i bez głosu
Dziękuję wszystkim za super weekend
tak wiem wiem macie mnie już dość, ale ja teraz tydzień będę leczył gardło i już kombinuję Deofon oraz obiecane 20L "żółtego" trunku
Specjalne podziękowania dla
- Pamar'a
- Forest'a
- Japan Motors
- Juniora
- Vendety
- Łukaszos (ten od GTi )
- Madzi (Pani Pamarowa)
- BUBU i Aga (thx za Alkomat )
- Tomek DJ na dyskotece
- MMC
- Policji za brak alkomatu
i całej reszcie, przepraszam za brak nicków, ale tyle Was było, że moje radyjo Deo FM nie ogarnęło takiej ilości super ludzi
p.s. Dziewczynki z Częstochowy ja już tęsknie
p.s.2. Sylwia za rok nasz ślub :* (obiecałaś )
p.s.3. Misiek wielkie gratulacje zaręczyn
p.s.4. I'm love my driver - Juiceman za to, że mnie dowiózł i nie wyrzucił z auta ;] |
A gdzie dla mnie ja do dziś pamiętam że jeszcze trzy razy miało udać się Tobie mi podpaść hahaha ale dla otuchy udało Tobie się 2 razy:D:D:D byłeś the best jako najgłośniejsze serce i radio DEO imprez.
Szczególne podziękowania dla organizatorów
-Pamar'a
-Forest'a
-vendetty
-Juniora
-Madzi Pamarowej:D
-emady
-i Łukiego (od vendetty)
I wszystkim mitsumaniakom i mitsumaniaczkom, MMC, Japan Motors i wielu innym których nie wymieniłem
Impreza Podobno najlepsza wielu na pewno tego się nie spodziewało. |
|
|
|
 |
Deo [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2011, 18:47
|
|
|
manieklakmech, poproszę o zdjęcie twarzy, bo niestety za dużo Was było łobuzy z Sigm |
|
|
|
 |
mabda
Prawdziwa Księżniczka MM przez zasiedzenie

Auto: stilo 1.6 16v
|
Wysłany: 28-08-2011, 18:54
|
|
|
dziekuje za organizacje
pomimo pewnych niedociagniec [tak tak, wiem, bywa - ale to na inny temat] spedzialam naprawde genialny weekend na spotkaniu wielkiej spolecznosci mitsumaniakow
- dziekuje serdecznie Pamarowi za zaangazowanie w naszej sprawie i wszelka pomoc
- dziekuje za organizacje fireshow - uwielbiam to!
- ogromne wyrazy wdziecznosci dla calej ekipy parkietowej za niesamowita zabawe w sobotni wieczor - Jackie, Marcin-Krak, Wszyc, calutka ekipa czestochowska i cala pominieta reszta
- Jackiemu, Igiemu i Wszycowi dzieki za bezpieczne odstawienie najlepszych lasek zlotowych [dziewczynki z domku 26 ] do domku
- dzieki Deo za chociaz chwilowe przerwy w nadawaniu przez deofon i za cytrynowke na dowidzenia [i pamietaj, ze ten rok do twojego slubu jest dla mnie!! ]
- dzieki Efa, JCH z zona, Marcin-Krak i cala czestochowa za fajne towarzystwo i wspolne grilowanie
- Marcinkowi-Krak szczegolne podziekowania za dostarczenie czepka
- Traszce dziekuje za odstawienie do domu
- podziekowania za pozyczenie zapalniczki i soli
jak cos sobie przypomne to dopisze do listy |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 28-08-2011, 19:02
|
|
|
Gratulacje dla Organizatorów Było git
Radio Deo FM - super |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Deo [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2011, 19:03
|
|
|
mabda, ok ok tylko już nie krzycz mam nadzieje, że przez ten rok tak ładnie się mną zaopiekujesz (obiadki, piwko, kapcie i pilot od TV , aaa i jesio Deofon co bym nie musiał za Tobą krzyczeć )
Ja wiem ja Wiem, że żółte było lepsze od niebieskiego prawda ?? |
|
|
|
 |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
|
Wysłany: 28-08-2011, 19:04
|
|
|
Ja chciałam podziękować:
- Chłopakom z Japanów że wytrwali (szczególnie moim chłopakom ) i babeczkom za boskie towarzystwo !
- Miśkowi, Joann, Wszycowi, Martuśce(i ekipie z wieczornego grillowania- wybaczcie nie mam pamięci absolutnie do nicków) za rewelacyjny weekend spędzony z Wami
- Jackowi i Igiemu, że byliście panowie tęskniłam za Wami wariaty
- Hubertowi i Gene, że znaleźliście czas, żeby i w tym roku spędzić z nami te kilka godzinek. Hubeert, co kupiłeś w tym roku na stoisku Mitsu ?
- Miśkowi gratuluję odwagi i pomysłu zaręczyn Asiu, powodzenia
- ekipom oblookaczy za oglądanie i podziwianie turbozłomka
- Maretzkiemu za wytrzymanie z mną
- Częstochowie, również za bycie Super Was było zobaczyć !
- Deo, za doskonałe przejęcie pałeczki uprzykrzania zlotu Szczególnie z samego rana dzisiaj
- Każdego kogo pominęłam przepraszam, za dużo Was absolutnie
O zlocie się nie wypowiadam, ale braku parkowania na kopertę nie daruje za nic w świecie ! |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
Deo [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2011, 19:08
|
|
|
Ciotka, poczekaj ja zapamiętam w przyszłym roku w ogóle nie pośpisz
będę miał domek obok i Deofon |
|
|
|
 |
koszmarek
pure energy :-) ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
|
Wysłany: 28-08-2011, 19:10
|
|
|
Deo, zobaczymy zobaczymy No, chyba, że podzielisz się żółtym to pomyślę |
_________________ Jestem absolutnie bardzo rozgadanym i wszędobylskim stworzeniem |
|
|
|
 |
Deo [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2011, 19:13
|
|
|
a widzisz już nikt nie pamięta o niebieskim (I'm Love it )
tylko pamiętaj za rok 24h a nie tylko 8h |
|
|
|
 |
mabda
Prawdziwa Księżniczka MM przez zasiedzenie

Auto: stilo 1.6 16v
|
Wysłany: 28-08-2011, 19:14
|
|
|
Deo napisał/a: | mam nadzieje, że przez ten rok tak ładnie się mną zaopiekujesz (obiadki, piwko, kapcie i pilot od TV , aaa i jesio Deofon co bym nie musiał za Tobą krzyczeć ) |
hahahaha! no to ja podziekuje za te "przyjemnosc". gotowac to mi, a nie ja na kure domowa sie nie nadaje, na krzyki nie reaguje i co wiecej - potrafie sie skutecznie odwdzieczyc |
|
|
|
 |
Seichan
Mitsumaniak mod KMM i MMA

Auto: Honda Odyssey & new projec
|
Wysłany: 28-08-2011, 19:29
|
|
|
Gratulacje i pozdrowienia dla ORGANIZATORÓW Zrobiliście kawał dobrej roboty
I oczywiście pozdrowienia dla wszystkich MM Dziękuję za dobrą zabawę, pogaduchy i poświęcony mi czas |
_________________ MitsuManiaki Assistance
Nie mam marzeń, tylko cele - Harvey Reginald Specter
Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać. Hemingway.
Rekin Seichan
FTO story
Odyseja Seichan
 |
|
|
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2011, 19:42
|
|
|
Dziekuje za smyczke wraz z identyfikatorem ktora dostalem Teraz wisza sobie razem ze smyczami nissanzone, mam nadzieje ze sie polubia |
|
|
|
 |
|
|