|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] V6 SE, 1999, sedan, czarny, manual, Zduńska Wola |
Autor |
Wiadomość |
szejk78
Nowy Forumowicz
Auto: Mondeo4/mazda323F 2.0/Focus I
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-09-2011, 12:16 [EAx 97-04] V6 SE, 1999, sedan, czarny, manual, Zduńska Wola
|
|
|
Witam szukam czegoś takiego .Może mi coś pomożecie doświadczeniem odnośnie tego egzemplarza sorki ale nie umie zrobić scana :
http://moto.allegro.pl/ga...1832773686.html
Kod: | Dane
Cena Kup Teraz 13 400,00 zł
Sprzedający kamill- (727)
Zadaj pytanie Sprzedającemu
Lokalizacja Zduńska Wola
Cena Kup Teraz 13 400,00 zł
Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100):1999 Przebieg (km):178750 Pojemność silnika (cm3):2498 Moc silnika (KM):163 Skrzynia biegów:Manualna Rodzaj paliwa:Benzyna Typ:Sedan/Limuzyna Liczba drzwi:4/5 Kolor:Czarny Stan:Używany Uszkodzony:Nie
Wyposażenie
ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Tempomat, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka,
Informacje dodatkowe
Bezwypadkowy, Serwisowany w ASO, Sprowadzony,
przebieg: 178.750 km
kolor: czarna perła
moc: 120 kw / 163 PS
Sprzedam Mitsubishi Galanta sprowadzonego z Niemiec. Samochód odkupiony został z prywatnych rąk od bezpośrednio od właściciela . Technicznie i wizualnie w bardzo dobrym stanie.
100% BEZWYPADKOWY
100% autentyczny przebieg potwierdzony książką serwisową.
Ostatnią inspekcję "Misiek" przeszedł w grudniu 2010r. przy 165.000km
Kompletny rozrząd wraz z pompą wody oraz świece wymieniono przy: 105.000 km
Kompletne sprzęgło wymienione zostało przy: 165.000 km
Wyposażony jest m.in w: OSPOJLEROWANIE SPORT EDITION, 17" ALUFELGI, CLIMATRONIC, 4 x AIRBAG, 4xEL. SZYBY, EL. LUSTERKA, TEMPOMAT, ZEGARY HIGH CONTRAST, FABRYCZNE ZAWIESZENIE "EIBACH" i wiele innych....
Do samochodu dołączam kompletną dokumentację oraz 2 oryginalne kluczyki. Koszt przerejestrowania galanta na nasze tablice to: 2200zł
Więcej informacji udzielę pod nr tel. 880-221-288 |
|
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 23-09-2011, 19:08, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 21-09-2011, 20:31
|
|
|
szejk78 napisał/a: | egzemplaża sorki |
jest za co..;-) |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
szejk78
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 21-09-2011, 22:11
|
|
|
już poprawione |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14369 Skąd: Pruszków
|
|
|
|
 |
szejk78
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 22-09-2011, 11:26
|
|
|
nie umiem jestem noga z informatyki i obsługi kompa, mógłbyś to zrobić za mnie proszę będę się uczył obsługi tego forum pewnie mi to przyjdzie z czasem |
|
|
|
 |
wacky
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsu Galant IV
|
Wysłany: 22-09-2011, 20:17
|
|
|
No Panowie - formuły formułami, ale proszę też coś na temat napisać - co sądzicie o tym konkretnym Aucie? też mi się spodobało wczoraj na allegro - a potem wchodzę na mitsumaniaki i widzę, ze już jest wałkowany.
ale bez konkretów.
prawdopodobnie jutro się wybiorę go oglądnąć, ale nie mam pojęcia o kompletacji tej generacji itp.
A więc - co fachowcom rzuca się w oczy? |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 22-09-2011, 20:37
|
|
|
szejk78, instrukcja jest napisana jak dla dziecka
Ty próbuj a ja ewentualnie poprawię.
wacky, wpisz w forumowej szukajce "Zduńska Wola".
Wymogi co do treści i wyglądu tematów to nie urojenie moda. Ma pomóc znaleźć i filtrować starsze tematy.
Gale ze Zduńskiej Woli są zawsze ładne na zdjęciach. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
wacky
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsu Galant IV
|
Wysłany: 22-09-2011, 20:43
|
|
|
fj_mike napisał/a: |
wacky, wpisz w forumowej szukajce "Zduńska Wola".
Wymogi co do treści i wyglądu tematów to nie urojenie moda. Ma pomóc znaleźć i filtrować starsze tematy.
Gale ze Zduńskiej Woli są zawsze ładne na zdjęciach. |
Dzięki Mike za poradę.
faktycznie - jak na taką małą miejscowość to zadziwiająco dużo galantów tam jest na allegro wystawionych. i jak widać wielokrotnie wałkowane na forum. |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 23-09-2011, 19:12
|
|
|
szejk78, przyłóż się trochę.
Zauważyłem, że antena w dolnej części jest czarna. Why? Czyżby resztki po malowaniu |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
Arturro-86
Mitsumaniak
Auto: Galant EA2A 97' + LPG
Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 473 Skąd: Tychy
|
Wysłany: 25-09-2011, 18:14
|
|
|
fj_mike napisał/a: | Zauważyłem, że antena w dolnej części jest czarna. Why? Czyżby resztki po malowaniu |
To mi wygląda bardziej na jakąś gumową nakładkę, czy coś w tym stylu... ale i tak nie powinno jej tam być
Tak patrzę na zdjęcie silnika i widzę, że coś tam mokro w okolicach korka oleju, może nakapało przy wlewaniu, a może jest nieszczelny (chociaż to jest raczej drobiazg). Jest za mało płynu w układzie sprzęgła jeszcze.
No i wygłuszenie maski coś postrzępione...
I tak na zdjęciach wygląda "smakowicie", no bo kto by się nie skusił na takie lśniące auto... ale po dokładniejszych oględzinach można się pewnie zdziwić |
|
|
|
 |
xear
Nowy Forumowicz
Auto: honda civic
|
Wysłany: 27-09-2011, 12:31
|
|
|
witam, tez zainteresowałem się tym egzemplarzem ale mam kawal drogi ~350km wiec nie wiem czy warto jechac tyle, czy ktos moglby bardziej opisac go, czy czegos mu nie brakuje albo ma czegos za duzo a najlepiej jakby ktos z okolic mogl podjechac i obejrzeć go, wielu zainteresowanych pewnie by skorzystało |
|
|
|
 |
szejk78
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 27-09-2011, 16:00
|
|
|
fj_mike napisał/a: | szejk78, przyłóż się trochę.
Zauważyłem, że antena w dolnej części jest czarna. Why? Czyżby resztki po malowaniu |
sam żeś na to wpadł?
też mam 3,5 stówki ale podjadę i obadam jak co te se go wezmę ,a M6 i tak miała iść do żyda foka zresztą też
A tak ap-ropo to ten gal już był wystawiony jakiś miesiąc temu ,a cena bez zmian |
|
|
|
 |
Arturro-86
Mitsumaniak
|
Wysłany: 27-09-2011, 17:12
|
|
|
szejk78 napisał/a: | fj_mike napisał/a: | szejk78, przyłóż się trochę.
sam żeś na to wpadł? |
Nie wiem, w jakim sensie to piszesz, bo wyczuwam sarkazm... i nie wiem, dlaczego, ponieważ kolega fj_mike Ci chce pomóc, podając ten dający do zastanowienia przykład |
|
|
|
 |
szejk78
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 27-09-2011, 19:53
|
|
|
ciekawe jak to wylukał był tam?
Nie próbowałem bo nie mam na to czasu ani nerwów pisałem wyraźnie nie umie.
Widzę że na tym forum też gnębi się nowych userów zamiast pomóc i poprawić temat ,w końcu jest od tego działu i powinien poprawić to się mądruje ,ba nawet wyręcza się innymi cyt."wacky, wpisz w forumowej szukajce "Zduńska Wola". no masakra!!!bez urazy ale musiałem
Chce kupić autko mocne które mi się podoba i daje frajdę z jazdy mimo swoich latek ,bo to już powoli dziadek i ruda go dopadnie za 2lata lub szybciej i zeżre
(taka zachcianka, nie chce żadnych nowych lub prawie nowych gablot za dużo tracą na wartości)
Mam 3 auta na stanie i muszę z tym zrobić porządek |
|
|
|
 |
Arturro-86
Mitsumaniak
|
Wysłany: 27-09-2011, 20:02
|
|
|
szejk78 napisał/a: | ciekawe jak to wylukał był tam? |
Obejrzyj sobie jeszcze raz fotki w ogłoszeniu i porównaj sobie z jakimś innym galantem - bat anteny w EAXA jest cały srebrny... a tutaj gołym okiem widać, że na dole jest czarne - więc coś tam majstrowane mogło być. Nie musiało, ale mogło
szejk78 napisał/a: | Nie próbowałem bo nie mam na to czasu ani nerwów pisałem wyraźnie nie umie.
Widzę że na tym forum też gnębi się nowych userów zamiast pomóc i poprawić temat ,w końcu jest od tego działu i powinien poprawić to się mądruje ,ba nawet wyręcza się innymi cyt."wacky, wpisz w forumowej szukajce "Zduńska Wola". no masakra!!!bez urazy ale musiałem
Chce kupić autko mocne które mi się podoba i daje frajdę z jazdy mimo swoich latek ,bo to już powoli dziadek i ruda go dopadnie za 2lata lub szybciej i zeżre
(taka zachcianka, nie chce żadnych nowych lub prawie nowych gablot za dużo tracą na wartości)
Mam 3 auta na stanie i muszę z tym zrobić porządek |
Nie gnębi się nowych userów, tylko poprostu dba się o porządek
Zrozum, że ludzie tutaj chcą Ci pomóc, ale i tak ostateczna decyzja należy do Ciebie.
Jeszcze do kogo, ale... do moderatora tego działu zastrzeżeń nie powinieneś mieć
Więcej spokoju |
|
|
|
 |
|
|