Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] V6 SE, 1999, sedan, czarny, manual, Zduńska Wola
Autor Wiadomość
szejk78 
Nowy Forumowicz

Auto: Mondeo4/mazda323F 2.0/Focus I
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-09-2011, 12:16   [EAx 97-04] V6 SE, 1999, sedan, czarny, manual, Zduńska Wola

Witam szukam czegoś takiego .Może mi coś pomożecie doświadczeniem odnośnie tego egzemplarza sorki ale nie umie zrobić scana :oops: :
http://moto.allegro.pl/ga...1832773686.html

Kod:
Dane
Cena Kup Teraz    13 400,00 zł
Sprzedający    kamill- (727) 
Zadaj pytanie Sprzedającemu
Lokalizacja    Zduńska Wola

Cena Kup Teraz 13 400,00 zł

Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100):1999 Przebieg (km):178750 Pojemność silnika (cm3):2498 Moc silnika (KM):163 Skrzynia biegów:Manualna Rodzaj paliwa:Benzyna Typ:Sedan/Limuzyna Liczba drzwi:4/5 Kolor:Czarny Stan:Używany Uszkodzony:Nie
Wyposażenie
ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Tempomat, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka,
Informacje dodatkowe
Bezwypadkowy, Serwisowany w ASO, Sprowadzony,

przebieg: 178.750 km
kolor: czarna perła
moc: 120 kw / 163 PS

Sprzedam Mitsubishi Galanta sprowadzonego z Niemiec. Samochód odkupiony został  z prywatnych rąk od bezpośrednio od właściciela . Technicznie i wizualnie w bardzo dobrym stanie.

100% BEZWYPADKOWY

100% autentyczny przebieg potwierdzony książką serwisową.

Ostatnią inspekcję "Misiek" przeszedł w grudniu 2010r. przy 165.000km

Kompletny rozrząd wraz z pompą wody oraz świece wymieniono przy: 105.000 km
 Kompletne sprzęgło wymienione zostało przy: 165.000 km

Wyposażony jest m.in w: OSPOJLEROWANIE SPORT EDITION, 17" ALUFELGI, CLIMATRONIC, 4 x AIRBAG, 4xEL. SZYBY, EL. LUSTERKA, TEMPOMAT, ZEGARY HIGH CONTRAST, FABRYCZNE ZAWIESZENIE "EIBACH"  i wiele innych....

Do samochodu dołączam kompletną dokumentację oraz 2 oryginalne kluczyki. Koszt przerejestrowania galanta na nasze tablice to: 2200zł

Więcej informacji udzielę pod nr  tel. 880-221-288
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 23-09-2011, 19:08, w całości zmieniany 3 razy  

m6riano 
Mitsumaniak
Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Wysłany: 21-09-2011, 20:31   

szejk78 napisał/a:
egzemplaża sorki

jest za co..;-)

szejk78 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 21-09-2011, 22:11   

już poprawione :hello1: :P

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 21-09-2011, 22:37   

szejk78, to teraz jeszcze popraw do wzoru:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247

szejk78 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 22-09-2011, 11:26   

Owczar napisał/a:
szejk78, to teraz jeszcze popraw do wzoru:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
:oops:
nie umiem :oops: jestem noga z informatyki i obsługi kompa, mógłbyś to zrobić za mnie proszę będę się uczył obsługi tego forum pewnie mi to przyjdzie z czasem :?

wacky 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsu Galant IV
Wysłany: 22-09-2011, 20:17   

No Panowie - formuły formułami, ale proszę też coś na temat napisać - co sądzicie o tym konkretnym Aucie? też mi się spodobało wczoraj na allegro - a potem wchodzę na mitsumaniaki i widzę, ze już jest wałkowany.
ale bez konkretów.

prawdopodobnie jutro się wybiorę go oglądnąć, ale nie mam pojęcia o kompletacji tej generacji itp.

A więc - co fachowcom rzuca się w oczy?

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 22-09-2011, 20:37   

szejk78, instrukcja jest napisana jak dla dziecka ;)
Ty próbuj a ja ewentualnie poprawię.

wacky, wpisz w forumowej szukajce "Zduńska Wola".
Wymogi co do treści i wyglądu tematów to nie urojenie moda. Ma pomóc znaleźć i filtrować starsze tematy.

Gale ze Zduńskiej Woli są zawsze ładne na zdjęciach.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

wacky 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsu Galant IV
Wysłany: 22-09-2011, 20:43   

fj_mike napisał/a:

wacky, wpisz w forumowej szukajce "Zduńska Wola".
Wymogi co do treści i wyglądu tematów to nie urojenie moda. Ma pomóc znaleźć i filtrować starsze tematy.

Gale ze Zduńskiej Woli są zawsze ładne na zdjęciach.

Dzięki Mike za poradę.
faktycznie - jak na taką małą miejscowość to zadziwiająco dużo galantów tam jest na allegro wystawionych. i jak widać wielokrotnie wałkowane na forum.

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 23-09-2011, 19:12   

szejk78, przyłóż się trochę.

Zauważyłem, że antena w dolnej części jest czarna. Why? Czyżby resztki po malowaniu :P

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

Arturro-86 
Mitsumaniak

Auto: Galant EA2A 97' + LPG
Wysłany: 25-09-2011, 18:14   

fj_mike napisał/a:
Zauważyłem, że antena w dolnej części jest czarna. Why? Czyżby resztki po malowaniu :P

To mi wygląda bardziej na jakąś gumową nakładkę, czy coś w tym stylu... ale i tak nie powinno jej tam być :idea:

Tak patrzę na zdjęcie silnika i widzę, że coś tam mokro w okolicach korka oleju, może nakapało przy wlewaniu, a może jest nieszczelny (chociaż to jest raczej drobiazg). Jest za mało płynu w układzie sprzęgła jeszcze.

No i wygłuszenie maski coś postrzępione...

I tak na zdjęciach wygląda "smakowicie", no bo kto by się nie skusił na takie lśniące auto... ale po dokładniejszych oględzinach można się pewnie zdziwić :?

xear 
Nowy Forumowicz

Auto: honda civic
Wysłany: 27-09-2011, 12:31   

witam, tez zainteresowałem się tym egzemplarzem ale mam kawal drogi ~350km wiec nie wiem czy warto jechac tyle, czy ktos moglby bardziej opisac go, czy czegos mu nie brakuje albo ma czegos za duzo a najlepiej jakby ktos z okolic mogl podjechac i obejrzeć go, wielu zainteresowanych pewnie by skorzystało

szejk78 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 27-09-2011, 16:00   

fj_mike napisał/a:

sam żeś na to wpadł? :lol:

też mam 3,5 stówki ale podjadę i obadam jak co te se go wezmę ,a M6 i tak miała iść do żyda foka zresztą też :mrgreen:
A tak ap-ropo to ten gal już był wystawiony jakiś miesiąc temu ,a cena bez zmian :evil:

Arturro-86 
Mitsumaniak

Wysłany: 27-09-2011, 17:12   

szejk78 napisał/a:
fj_mike napisał/a:

sam żeś na to wpadł? :lol:

Nie wiem, w jakim sensie to piszesz, bo wyczuwam sarkazm... i nie wiem, dlaczego, ponieważ kolega fj_mike Ci chce pomóc, podając ten dający do zastanowienia przykład :roll:

szejk78 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 27-09-2011, 19:53   

ciekawe jak to wylukał był tam? #-o
Nie próbowałem bo nie mam na to czasu ani nerwów pisałem wyraźnie nie umie.
Widzę że na tym forum też gnębi się nowych userów zamiast pomóc i poprawić temat ,w końcu jest od tego działu i powinien poprawić to się mądruje ,ba nawet wyręcza się innymi cyt."wacky, wpisz w forumowej szukajce "Zduńska Wola". no masakra!!!bez urazy ale musiałem :P
Chce kupić autko mocne które mi się podoba i daje frajdę z jazdy mimo swoich latek ,bo to już powoli dziadek i ruda go dopadnie za 2lata lub szybciej i zeżre :wink:
(taka zachcianka, nie chce żadnych nowych lub prawie nowych gablot za dużo tracą na wartości) :mrgreen:
Mam 3 auta na stanie i muszę z tym zrobić porządek

Arturro-86 
Mitsumaniak

Wysłany: 27-09-2011, 20:02   

szejk78 napisał/a:
ciekawe jak to wylukał był tam? #-o

Obejrzyj sobie jeszcze raz fotki w ogłoszeniu i porównaj sobie z jakimś innym galantem - bat anteny w EAXA jest cały srebrny... a tutaj gołym okiem widać, że na dole jest czarne - więc coś tam majstrowane mogło być. Nie musiało, ale mogło :idea:

szejk78 napisał/a:
Nie próbowałem bo nie mam na to czasu ani nerwów pisałem wyraźnie nie umie.
Widzę że na tym forum też gnębi się nowych userów zamiast pomóc i poprawić temat ,w końcu jest od tego działu i powinien poprawić to się mądruje ,ba nawet wyręcza się innymi cyt."wacky, wpisz w forumowej szukajce "Zduńska Wola". no masakra!!!bez urazy ale musiałem :P
Chce kupić autko mocne które mi się podoba i daje frajdę z jazdy mimo swoich latek ,bo to już powoli dziadek i ruda go dopadnie za 2lata lub szybciej i zeżre :wink:
(taka zachcianka, nie chce żadnych nowych lub prawie nowych gablot za dużo tracą na wartości) :mrgreen:
Mam 3 auta na stanie i muszę z tym zrobić porządek

Nie gnębi się nowych userów, tylko poprostu dba się o porządek 8)
Zrozum, że ludzie tutaj chcą Ci pomóc, ale i tak ostateczna decyzja należy do Ciebie.
Jeszcze do kogo, ale... do moderatora tego działu zastrzeżeń nie powinieneś mieć :wink:

Więcej spokoju :p

Odpowiedz do tematu