|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.4 GDI, Kraków, Prośba o opinię |
Autor |
Wiadomość |
KubaM
Nowy Forumowicz
Auto: na razie brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-10-2011, 11:06 [EAx 97-04] Galant 2.4 GDI, Kraków, Prośba o opinię
|
|
|
Link do aukcji:
http://allegro.pl/mitsubi...1859837648.html
Ze zdjęć niewiele widać, ale byłem już na wstępnych oględzinach. Reperaturki zrobione i to z głową, rdzy w bagażniku nic, kielichy troszkę rude, ale i tak najlepsze z tych co do tej pory widziałem. na drzwiach prawych przedich od wewnętrznej strony delikatne oznaki rdzy się pojawiają. Tyle rdzy znalazłem.
Reszta wydaje się ok. Tylko pierwszy raz miałem kontakt z tym GDI i dość pozytywne wrażenie na mnie zrobił. Jakieś opinie o tym silniku? |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 09-10-2011, 13:35
|
|
|
Wzór postu w dziale Chcę kupić Galanta |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 09-10-2011, 17:57
|
|
|
KubaM napisał/a: | Jakieś opinie o tym silniku? |
Nie chcesz mieć kłopotów..nie bierz..proste.. |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
|
|