[1G 90-94] check engine nie odpala |
Autor |
Wiadomość |
artim3
Nowy Forumowicz
Auto: ecli 1g
Kraj/Country: Holland
|
Wysłany: 15-10-2011, 13:08 [1G 90-94] check engine nie odpala
|
|
|
witam jak w temacie problem powstal sam z siebie jeździła i przestala z dnia na dzien objaw jest taki przekrecam kluczyk zapala sie ce i gasnie jak wystarczy lekko przekrece kluczyk czy krece rozrusznikiem zapala sie i juz nie odpali tutaj filmik http://www.youtube.com/watch?v=DRe66WRbrB0 zamowilem juz drugi komp bo czuje ze padł ale pytanie moje czy to moze byc cos innego ?dodam chcialem sprawdzic błedy na kompie bo juz kondensiaki wymienialem i zonk zero odczytu nawet dioda sie nie zapaliła a auto czy przed wymiana czy po robie to samo nawet nie prychnie ze chce odpalic podłączałm na krotko gaz czy wogule cos zajarzy i tez nic:( |
|
|
|
 |
szeskey
Forumowicz

Auto: Eclipse 1G 4G63
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Sty 2009 Posty: 57 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 15-10-2011, 14:18
|
|
|
miałem podobnie tylko u mnie gasł co iles przekręceń kluczyka ,musiałem zmienić kompa :/ |
_________________ szybkie kobiety i piękne samochody
 |
|
|
|
 |
artim3
Nowy Forumowicz
Auto: ecli 1g
Kraj/Country: Holland
|
Wysłany: 15-10-2011, 16:20
|
|
|
dodam do mojego postu cos jeszcze bo zbaranialem wiec. rozebralem deske dzis bo pamietam tam ktos cos lutowal pewnie poprzedni wlasciciel i sie okazuje ze dwa kable dolutowane do czeck engine z pomaranczowej kontrolki autka z poslizgiem nie wiem co to znaczy odciolem je zobaczyc o co kaman i zonk u mnie nie ma wcale czeck kontrol nawet sie nie zapala. wczesniej probowalem zczytac bledy i dioda takze nie dzialala teraz szukam przyczyny o co ku... chodzi czy mozliwe ze komp byl uszkodzony a auto jeździlo bez problemow ? |
|
|
|
 |
|