|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Licznik - awaria |
Autor |
Wiadomość |
Florkisz [Usunięty]
|
Wysłany: 26-11-2006, 13:30 Licznik - awaria
|
|
|
Witam kupiłem neidawno carisme 1.8gdi z 97roku i mam mały problem, czytałem na forum juz o tym bo ktoś miał podobny i starałem sie wedle rad użytkowników forum naprawić usterke jednak nie pomogło. Mianowicie chodzi o to iz połowa licznika nie działa, nie nalicza kilometrów nie pokazuje spalania, prędkości w czasie teraźniejszym, no i wskaźnik paliwa wciąż pokazuje 0 a kontrolka świeci non stop. Wymieniłem bezpieczniki i dalej nie działa, czy wiecie co mogłobyć tego przyczyną??
Z góry dziekuje i pozdrawiam. |
|
|
|
 |
kamilek
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.4 A/T '87
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 44 razy Dołączył: 15 Kwi 2006 Posty: 1107 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 27-11-2006, 20:25
|
|
|
Może po prostu jakiś kabelek odłączył się bądź nie ma gdzieś styku
Co miałeś na myśli pisząc, że próbowałeś naprawiać według rad innych użytkowników? Co takiego robiłeś przy tym? |
|
|
|
 |
Florkisz [Usunięty]
|
Wysłany: 30-11-2006, 19:17
|
|
|
no dzięki za odpowiedż czytałen na forum że to wina bezpieczników i powymieniałem wszystkie, ale dalej kiszka. Najwyższy czas udać się do elektryka! Dzięki pozdrawiam. Szerokości. |
|
|
|
 |
|
|