Czy ktos ogladal outlandera przy zakopiance? |
Autor |
Wiadomość |
slapie
Nowy Forumowicz

Auto: outlander I, 2.0T:):)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-11-2011, 23:49 Czy ktos ogladal outlandera przy zakopiance?
|
|
|
z tego ogloszenia? http://otomoto.pl/mitsubi...-C20670430.html
bardzo prosze o info, bo mam pare setek w jedna strona :) |
_________________ pozdrawiam/regards
slawek |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 21-11-2011, 00:08
|
|
|
Wygląda na podpicowany, drążek zmiany biegów jak nowy, u mnie przy 50 tysiącach chrom zaczął się wycierać, a teraz przy 80 tysiącach obwódka z jednej strony jest wytarta prawie do czarnego. |
|
|
|
 |
slapie
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 22-11-2011, 23:41
|
|
|
hmmm, dzieki starenki - znaczy mowisz ze nie warto sie fatygowac...?
kolo by phone mowi ze cena do negocjacji , ale 6-ty przeglad to rozrzad czyli kolo 90 tysi - znaczy kolejne 4 tysie z kieszeni...
ps. pozdro znad morza :) |
slawek |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
|
Wysłany: 23-11-2011, 00:11
|
|
|
slapie napisał/a: | hmmm, dzieki starenki - znaczy mowisz ze nie warto sie fatygowac...?
kolo by phone mowi ze cena do negocjacji , ale 6-ty przeglad to rozrzad czyli kolo 90 tysi - znaczy kolejne 4 tysie z kieszeni.. | Każdy kolo mówi że cena do negocjacji i żaden nie opuści więcej niż 1000zł. 4 tyś to przesada, chyba nawet full-zestaw z pompą da się z robocizną zamknąć w 1.5tyś. Tak czy siak przy tym roczniku rozrząd przydałoby się już zrobić.
Zależy znad którego morza jesteś, ale mi by się nie chciało, weź pod uwagę że na jednym wyjeździe by się nie skończyło, chyba że jesteś bardzo napalony i przywodzisz gotówkę i zabierasz samochód w obojętnie jakim stanie jest. Jak ja kupowałem to w okolicy ok 50km oglądałem samochody i mnie zawsze krew zalewała jak widziałem te niby idealne samochody. |
|
|
|
 |
slapie
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 24-11-2011, 15:14
|
|
|
"Każdy kolo mówi że cena do negocjacji i żaden nie opuści więcej niż 1000zł. 4 tyś to przesada, chyba nawet full-zestaw z pompą da się z robocizną zamknąć w 1.5tyś. Tak czy siak przy tym roczniku rozrząd przydałoby się już zrobić.
Zależy znad którego morza jesteś, ale mi by się nie chciało, weź pod uwagę że na jednym wyjeździe by się nie skończyło, chyba że jesteś bardzo napalony i przywodzisz gotówkę i zabierasz samochód w obojętnie jakim stanie jest. Jak ja kupowałem to w okolicy ok 50km oglądałem samochody i mnie zawsze krew zalewała jak widziałem te niby idealne samochody."
Problem w tym, ze na poludniu jest wiekszy wybor 4x4, ja tam sie nie upieram na mitsu, ale generalnie 4x4 w mocnej benzynie i manualu ciezko znalezc... - pozostajeszukac dalej... |
slawek |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
|
Wysłany: 24-11-2011, 16:37
|
|
|
slapie napisał/a: | Problem w tym, ze na poludniu jest wiekszy wybor 4x4, ja tam sie nie upieram na mitsu, ale generalnie 4x4 w mocnej benzynie i manualu ciezko znalezc... - pozostajeszukac dalej... | Ja jak kupowałem swoje, to największy wybór był bliżej morza i w okolicach Poznania. Też miałem wrażenie że okolice Łodzi to kiepskie miejsce na kupowanie czegokolwiek. |
|
|
|
 |
sound_designer
Mitsumaniak

Auto: OII Instyle 2.0DID 170KM
|
Wysłany: 24-11-2011, 20:51
|
|
|
No i na Zakopiańskiej komisy sa raczej nastawione na wypchanie dziwnych aut. Szkoda fatygim... |
|
|
|
 |
Maddox
Mitsumaniak
Auto: Outlander 2.0 Di-D
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 219 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 29-11-2011, 21:31
|
|
|
elektryk napisał/a: | slapie napisał/a: | hmmm, dzieki starenki - znaczy mowisz ze nie warto sie fatygowac...?
kolo by phone mowi ze cena do negocjacji , ale 6-ty przeglad to rozrzad czyli kolo 90 tysi - znaczy kolejne 4 tysie z kieszeni.. | Każdy kolo mówi że cena do negocjacji i żaden nie opuści więcej niż 1000zł. 4 tyś to przesada, chyba nawet full-zestaw z pompą da się z robocizną zamknąć w 1.5tyś. Tak czy siak przy tym roczniku rozrząd przydałoby się już zrobić.
Zależy znad którego morza jesteś, ale mi by się nie chciało, weź pod uwagę że na jednym wyjeździe by się nie skończyło, chyba że jesteś bardzo napalony i przywodzisz gotówkę i zabierasz samochód w obojętnie jakim stanie jest. Jak ja kupowałem to w okolicy ok 50km oglądałem samochody i mnie zawsze krew zalewała jak widziałem te niby idealne samochody. |
rozdzad,oleje,filtry, swiece dwojka wyjdzie jak nic |
_________________ Outlander 2.0T
Outlander 2.0 DI-D |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
|
Wysłany: 29-11-2011, 22:06
|
|
|
Maddox napisał/a: | rozdzad,oleje,filtry, swiece dwojka wyjdzie jak nic | Tylko świece i rozrząd, bo pozostałe rzeczy lepiej i tak wymienić chyba że zna się osobiście poprzedniego właściciela i wierzy się mu na słowo. |
|
|
|
 |
|