Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Cari 1.9DI-D] Wahacz przedni do wymiany
Autor Wiadomość
Yuppy 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.9 DiD '03
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-12-2011, 10:04   [Cari 1.9DI-D] Wahacz przedni do wymiany

Cześć
w Wigilię miałem małą przygodę (spotkanie z krawężnikiem), później napiszę może nieco więcej, bo teraz zależy mi na czasie. Do wymiany na szczęście tylko wahacz, nie wiem jednak jaki kupić. Na pewno wolę wydać trochę więcej na wahacz trochę lepszej jakości.

Znalazłem na allegro wahacz Optimal:
http://allegro.pl/niemiec...2002095519.html

Jednak w rozpisce pasujących modeli nie ma mojego: 2003 rok, 1.9DiD 102km hatchback. Dzwoniłem, pani na infolinii powiedziała, że może nie pasować i znalazła jakiś zamiennik za 136zł. Czy faktycznie ten wahacz nie będzie dobry?

Podobnie jest na aukcji z wahaczem Yamato:
http://allegro.pl/wahacz-...1965664312.html

Wersji z moim silnikiem nie ma w tabelce, są jednak te same silniki przy Volvo.

Polatałem po sklepach w mieście (jestem teraz w Olecku, więc wyboru dużego tu nie ma) i wszędzie mówią mi, że sprowadzą na pojutrze, ceny około 300zł. Z allegro jakbym zamówił zaraz, na jutro by było.

Może coś poradzicie? :)

[ Dodano: 27-12-2011, 10:40 ]
Ok, nie mogłem już zwlekać, bo mało sklepów ma ten wahacz od razu na stanie. Wahacze do DiD'a są inne niż do reszty i są trudniej dostępne. Zamówiłem Yamato w cenie 260zł, bo inne albo były marne, albo lepszych nie mieli na magazynach. Jutro powinien dojść, więc zobaczymy :)

Odpowiedz do tematu