|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: roch_27 22-08-2007, 09:52 |
tempomat-co do czego |
Autor |
Wiadomość |
krzysztof 38 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-12-2006, 10:35 tempomat-co do czego
|
|
|
witam wszyskich obecnych i nieobecnych. Na początek WIELKIE DZIĘKI ZA ŻYCZNIA URODZINOWE trovche póżno ale nie miełęm za bardzo kiedy pisać. Wracając do tematu. W moim galu jest tempomat ktory oczywiście nie działa z tego co wiem musi on być połączony z kolektorem i opiszę jak to wyglądz bo czegoś na mój gust w tym brakuje.
od kabiny kierowcu biegnie metalowy przewód w którym biegnie linka od gazu dochodzi do małęj metalowej skrzynki w której linka od gazu przebiega przez kołą i wychodzi do przepustnicy i do małego plastikowego urządzenia które jest podłączone do zasilania i od sposu wytaje kawałek gumowego przewodu(domyślam sie że to COŚ musi być do czegoś podłaczone boa tempomat nie działa nie tylko na prą) tylko nie widzę w całym silniku miejsca gdzie brakuje jakiegoś podłaczenia. Tylko przy prawym przednim kole jest zamontowany plastikowy duży walec z którego wychodzą przewody gumowe gdzieś do silnika i jedno wejście jest wolne do niczego nie podłaczione Czy to może być cuś od tempomatu (najgorszy jest brak jakichkolwiek publikacji na temat mego typu Gala sil. 2.4 wersja amerykańska |
|
|
|
 |
Manticore112 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-03-2007, 17:30
|
|
|
mam podobny problem w galu jak ty tzn nie działający tempomat. i też nic o nim nie wiem.
Pozdro. |
|
|
|
 |
EciQ [Usunięty]
|
Wysłany: 28-03-2007, 20:23
|
|
|
Krzysztof jutro zerknę do siebie i ew. zdjęcia zrobię. U mnie działa (SOA ) także może pomogę w rozwiązaniu zagadki tempomatu.
Pozdrawiam EciQ
[ Dodano: 03-04-2007, 07:35 ]
Mam takie zdjęcie. Napisz gdzie dokładnie i co tam masz odłączone.
Pozdrawiam EciQ |
|
|
|
 |
|
|