|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
filtr kabinowy |
Autor |
Wiadomość |
MAX-KRAKÓW
Nowy Forumowicz MAX- KRAKÓW
Auto: Pajero 2007 DID 3.2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-02-2012, 13:21 filtr kabinowy
|
|
|
jak wymienic filtr kabinowy w 2007 r ( aktualny model ) , chodzi mi o to czy trzeba wyjmowac caly schowek czy wystarczy go wyhaczyc i uzyska sie dostep do filtra ? |
_________________ MAX -KRAKÓW |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 19-02-2012, 13:27 Re: filtr kabinowy
|
|
|
MAX-KRAKÓW napisał/a: | jak wymienic filtr kabinowy w 2007 r ( aktualny model ) , chodzi mi o to czy trzeba wyjmowac caly schowek czy wystarczy go wyhaczyc i uzyska sie dostep do filtra ? |
ze schowka wyjmij boczne zabezpieczenia i za nim masz filtr. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
RTW
Forumowicz
Auto: carisma/ Pajero II, III, IV
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Lis 2009 Posty: 38 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 19-02-2012, 15:26
|
|
|
MAX-KRAKÓW napisał/a: | aktualny model |
w PIII mam "zabezpieczenia" które mogę zdemontować, natomiast w PIV te "zabezpieczenia" mam jako stały element - siłuję się trochę ze schowkiem (przesuwam go, naciskam) i otwiera się bez dramatu. Natomiast jeżeli będziesz miał go w takiej wersji jak ja to koniecznie odczep "amortyzator" po lewej stronie schowka (od strony skrzyni biegów) jest on odpowiedzialny za "powolne opadanie schowka" i łatwo go uszkodzić - zdejmujesz ramię przyczepione do schowka "na wcisk"
Pozdrawiam
RTW |
|
|
|
 |
|
|