|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zimowa wycieczka przez pole |
Autor |
Wiadomość |
mstrucz
Forumowicz

Auto: Pinin 1,8 MPI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 16 Lip 2010 Posty: 272 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 19-02-2012, 21:23 Zimowa wycieczka przez pole
|
|
|
Zimowa wycieczka przez pole koło mojego domu. Śniegu nad morzem niewiele, ale i tak fajna zabawa. Ta droga za parę lat może być dwupasmówką bo to droga na Lotnisko Gdynia - Kosakowo.
Kupiłem sobie ostatnio kamerę samochodową OMEGA za całe 180 zł. Fajnie nagrywa w HD nawet w nocy, można ustawiać jakość, długość pętli itp. za te pieniądze całkiem fajny sprzęt z uchwytem na ssawkę. Ten film jest mocno skompresowany, oryginalnie to HD. |
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 19-02-2012, 22:18
|
|
|
mstrucz napisał/a: | Śniegu nad morzem niewiele, ale i tak fajna zabawa | kuźwa to u Was w maju jeszcze śnieg leży ->> ustaw datę
Kamerka super sprawa też mam zamontowaną. Proponuję ustawić sekwencję nagrywania 2-u minutową-->> łatwiej się potem obrabia.
Tylko pozazdrościć pogody |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
mstrucz
Forumowicz

Auto: Pinin 1,8 MPI
Pomógł: 6 razy Dołączył: 16 Lip 2010 Posty: 272 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 20-02-2012, 07:48
|
|
|
He, he no właśnie jedyną wada kamery jest fakt, że datę pokazuje po "amerykańsku" czyli miesiąc, dzień i potem rok. |
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 21-02-2012, 19:45
|
|
|
W zeszłym roku z kolegami wyprawiliśmy się w taką podróż przez pola....śniegu było "trochę" więcej. Skończyło się tak: Wróciliśmy po 4 godzinach, a kobiety były obrażone jak 150
odmrożone palce u nóg,odciski od łopat i jęzor do pasa |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
|
|