|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
galant kombi 2,5 automat, LPG z Częstochowy |
Autor |
Wiadomość |
alilee
Forumowicz
Auto: outlander I 2,0 pb 136 KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-03-2012, 15:01 galant kombi 2,5 automat, LPG z Częstochowy
|
|
|
Witam czy poniższe auto należy do któregoś z klubowiczów?
http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-C23302019.html
Cena (brutto):
8 900 PLN / 2 167 EUR
OtoKredyt:
Za 267 zł/m-c ten samochód będzie Twój
Typ:
Kombi
Wersja:
VI
Rok produkcji:
1997
Przegląd:
11/2012
Ubezpieczenie:
11/2012
Przebieg w km:
230 000 km
Skrzynia biegów:
automatyczna
Moc:
163 KM (120 kW)
Pojemność skokowa:
2500 cm³
Rodzaj paliwa:
benzyna+LPG
Kolor:
zielony-metallic
Liczba drzwi:
4/5
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Kraj aktualnej rejestracji:
Polska
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, szyberdach, ASR, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, tempomat, światła przeciwmgłowe, czujnik parkowania, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy
Opis pojazdu:
Witam mam do sprzedania Mitsubishi Galanta 2500 cm silnik benzyna + gaz stag 300 zbiornik w zapasie 60l ważny do 2018 roku. Oczywiście zapas pełnowymiarowy w bagażniku. Samochód zadbany bezwypadkowy serwisowany na bieżąco. Dwa komplety kół obecnie zima na stalowych dokładam aluminiowe z oponami letnimi. Przebieg oryginalny, osobiście przywiozłem ten samochodzik z placu od rodowitego Niemca dla siebie. W kraju od 2008r. ze stanem licznika 179 000, wymieniony rozrząd (książka) i wszystkie wymagające serwisu podzespoły. przy stanie licznika 220000 kompletny remont skrzyni (faktura) posłuży jeszcze 200000. Silnika nie muszę zachwalać wystarczy się przejechać . Zapraszam do oglądania i zakupu. Osobiście polecam nigdy mnie nie zawiódł sprawuje się idealnie, jeszcze długo posłuży. Sprzedaje ponieważ zakupiłem nowy samochód. Możliwa delikatna negocjacja ceny na miejscu po oględzinach. Oferta zupełnie prywatna. Polecam
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska, Częstochowa (woj. śląskie)
[/code]
http://www.fotosik.pl/pok...bb92067ca9.html
 |
_________________ były: 126p x 2
primera p10
micra k11
206 sw HDI
almera n15
passat B5
sharan 110km
mazda MPV 136 KM
fiat marea 105 km jtd
ford focus c-max 2,0 136 KM TDCI - jest
outlander - jest |
Ostatnio zmieniony przez alilee 13-03-2012, 19:52, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
motke
Mitsumaniak
Auto: EA5W
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Gru 2008 Posty: 430 Skąd: Radom
|
Wysłany: 13-03-2012, 15:15
|
|
|
Zapewne należy i niebawem się odezwie.
Jakieś mam dziwne wrażenie że siedzenia nie są od tego samochodu. Materiałowe wychodziły po lifcie. Jakość zdjęć nie zachwyca. Wydaje mi się że boczek drzwi kierowcy, ma jeden przycisk sterowania szyb, co by świadczyło że tapicerka pochodzi od anglika. Mogę się mylić bo 100% pewności nie mam.
Oczywiście brak ASR jeżeli już to TCL.
Kierunki wymienione na białe. Radio widzę ale cd nie. |
|
|
|
 |
alilee
Forumowicz
Auto: outlander I 2,0 pb 136 KM
|
Wysłany: 13-03-2012, 15:29
|
|
|
Szkoda że kierownica słabo widoczna, ale i tak wydaje się zbyt wytarta? Co do ASR i TCL to istnieja jakieś różnice w działaniu czy tylko w terminologii koncernów?? |
_________________ były: 126p x 2
primera p10
micra k11
206 sw HDI
almera n15
passat B5
sharan 110km
mazda MPV 136 KM
fiat marea 105 km jtd
ford focus c-max 2,0 136 KM TDCI - jest
outlander - jest |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 13-03-2012, 17:54
|
|
|
motke napisał/a: | Jakieś mam dziwne wrażenie że siedzenia nie są od tego samochodu. |
Nie są.
motke napisał/a: | Wydaje mi się że boczek drzwi kierowcy, ma jeden przycisk sterowania szyb, co by świadczyło że tapicerka pochodzi od anglika. |
Są wszystkie.
alilee, dostosuj temat (tagowanie, foty) |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|