Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Potrzebne Mitsubishi Service Manual
Autor Wiadomość
Zielu 
Forumowicz

Auto: Lancer'C60project&Eclipse
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-02-2012, 16:29   Potrzebne Mitsubishi Service Manual

Czy ktoś ma może pojęcie, gdzie w necie można znaleźć kompletne serwisówki od A do Z, wszystkich modeli Mitsubishi? Do tej pory korzystałem ze stronki arkadia.ru, były tam schematy praktycznie wszystkiego, z numerami seryjnymi, można było zmieniać modele, przeglądać części, porównywać- bardzo mi to ułatwiało jakiekolwiek prace przy Lancerze.
Z tego co teraz widzę już niestety nie ma mozliwości przeglądania tych manuali...Jest na to jakaś dobra alternatywa? :)

Oczywiście te manuale które są w dziale download mam, jednak to nie wszystko..

[ Dodano: 20-02-2012, 15:55 ]
Znalazłem takie dwie stronki, jest tam chyba wszystko co potrzebne. Mam nadzieję że to pomoże MitsuManiakom :wink:
http://mitsubishi.epcdata.ru/
http://japancars.ru/cat/mitsubishi/?area=M60

simij 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sportback 1.8 2010
Wysłany: 22-02-2012, 23:10   

Hej Zielu,

ja znalazłem coś takiego:
LINK

Wygląda mi na instrukcje serwisową do Mitsubishi Lancer Sportback od 2008. Nazwa katalogu jest chyba lekko myląca...

Może też się przyda

Zielu 
Forumowicz

Auto: Lancer'C60project&Eclipse
Wysłany: 22-02-2012, 23:43   

Póki co nie miałem przyjemności grzebania przy najnowszym Lancerze, mój akurat jest z '91 roku, ale kto wie co przyszłośc przyniesie.. :) Napewno się komuś przyda, dzięki!

Odpowiedz do tematu