|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Trochę sie pogubiłem , komuś obiecałem felgi i zawaliłem !? |
Autor |
Wiadomość |
HouseM
Mitsumaniak Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-03-2012, 01:37 Trochę sie pogubiłem , komuś obiecałem felgi i zawaliłem !?
|
|
|
Witam drogą Małopolską brać !
Jesienią na ostatnim zlocie pod Koniem na ,którym byłem rozmawiałem z jednym z klubowiczów na temat felg alu 15" ! Niestety mi się nieciekawie życie potoczyło i prawie całą jesień i zimę spędziłem w szpitalu nie zaglądając zbyt czesto na forum. Nie zaglądając na forum Małopolskie bo szlak mnie trafiał ,że nie mogę się ruszyć i z wami spotkać na żywo.
Jakkolwiek po przydługim wstępie : felgi są ,nic się z nimi nie zmieniło. Leżą i czekają. Jeśli jeszcze je potrzebujesz to pisz na PW , są do odebrania w zasadzie ,w każdej chwili u mnie w domu.
Przepraszam ,że prywatę lekką odstawiam ale nie chcę zostawić sprawy nie zamkniętej bo wyszło to trochę nie kulturalnie z mojej strony. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=8mqb-atsy_w
^ mój kliperek ^ Historia: L300 1G - L300 2G - Lancer - Eclipse - MSS
 |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
|
|
|
|
 |
wojzi
Mitsumaniak

Auto: Carisma Elegance 1.8 GDI 122KM
|
Wysłany: 01-04-2012, 00:32
|
|
|
HouseM jeśli już trochę lepiej to zapraszam na dziś na spota pod Konia to sobie z MrV dogadasz szczegóły odnośnie tych felg. |
|
|
 |
|
|