Problem z zegarkiem |
Autor |
Wiadomość |
miczbel [Usunięty]
|
Wysłany: 14-12-2006, 15:59 Problem z zegarkiem
|
|
|
To juz drugi moj post i same problemy Mam problem z zegarkiem.Wszystko jest pieknie ale nie dzialaja mi przyciski do zmiany godziny,sekundy i wogole zadne.Po rozebraniu go do samej plytki wszystko wyglada na sprawne ale nie dziala.Wiec wpadlem na inny pomysl z ustawieniem bo po odlaczeniu zasilania zegar ustawia sie na godz 1 00 i juz jest wszystko ok .Ale moze ktos wie czy o co w tym wszystkim chodzi Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 14-12-2006, 16:29
|
|
|
a probowales przelaczac na wlaczonym zaplonie ?? |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
miczbel [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2006, 11:14
|
|
|
Tak ale to nic nie daje moze ta plytka jest jakas do du.... ale po wyciagnieciu jej wyglada na nieuszkodzona Pozdro
[ Dodano: 19-12-2006, 18:52 ]
Udalo mi sie naprawic zegarek oczywiscie przez przypadek podczas rozbierania panela srodkowego okazalo sie ze jakis poprzedni wlasciciel namotal troche z kablami.Okazalo sie ze da sie go przestawic przyciskami ale po wcisnieciu zapalniczki troche dziwne ale wazne ze juz dziala |
|
|
|
 |
FINO [Usunięty]
|
Wysłany: 22-12-2006, 22:34
|
|
|
Witam! Co by nie zakładać nowego tematu spytam tutaj Czy zegarek ma podświetlenie? |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 22-12-2006, 22:46
|
|
|
ma |
|
|
|
 |
Berni [Usunięty]
|
Wysłany: 23-12-2006, 02:25
|
|
|
ma ale u mnie brak u kumpla tez;Pjeszcze do tego ostanio przestal mi pokazywac cale cyfry:( |
|
|
|
 |
Doniu [Usunięty]
|
Wysłany: 23-12-2006, 03:29
|
|
|
Co do podświetlenia to pewnie poprostu przepaliła się żaróweczka bo powinien podświetać.
Właśnie u kolegi w Cari też się przepalila i dodatkowo parę innych więc panel do ściągnięcia |
|
|
|
 |
FINO [Usunięty]
|
Wysłany: 24-12-2006, 09:48
|
|
|
a mają koledzy jakiegoś manuala co mam rozkręcić żeby się dostać do tej żaróweczki? próbowałem podważać zegarek ale jakoś nie chciał wyjść |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 24-12-2006, 11:37
|
|
|
fino - nie to zebym straszyl ale przy wiekszej ilosci postow bys mial ostrzezenie - a tak to wejdz w dzial Carisma - FAQ a temat o rozbiorce konsoli jest chyba nawet przyklejony a jakcos to gorne menu i funkcja szukaj |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
deadly [Usunięty]
|
Wysłany: 24-12-2006, 13:47
|
|
|
u mnie radio automatyczne po jakimś czasie ustawia zegar i z tego sie ciesze. A co do podświatlania to walcze z podswiatlaniem żarówki pod halogenami do tyłu i co zrobie to mi cos nie łaczy i narazie jest z 5:0 dla żarówki ) |
|
|
|
 |
FINO [Usunięty]
|
Wysłany: 24-12-2006, 14:06
|
|
|
Matejko napisał/a: | fino - nie to zebym straszyl ale przy wiekszej ilosci postow bys mial ostrzezenie - a tak to wejdz w dzial Carisma - FAQ a temat o rozbiorce konsoli jest chyba nawet przyklejony a jakcos to gorne menu i funkcja szukaj |
znalazłem nie strasz nie musisz, Święta są |
|
|
|
 |
|