|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: arekp 14-12-2006, 21:44 |
Nietypowa sprawa ... pralka |
Autor |
Wiadomość |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-12-2006, 19:09 Nietypowa sprawa ... pralka
|
|
|
Poniewaz obecna powiedziala wlasnie 'dobranoc' musze kupic nowa - nie oplaca sie budzic 14letniej staruszki
Jakich pralek uzywacie, jakie polecacie i jakie odradzacie? Zamierzam wydac do 2000 zl.
Najbardziej interesuje mnie ranking popularnosci poszczegolnych marek - model juz sobie dobiore sam.
Interesuje mnie tez jak postrzegacie swoje pralki w zakresie kultury (glosnosc) i ekonomii pracy (woda/prad). |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 14-12-2006, 21:43
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | arku byyyyyyyyyyylo wystarczy poszukac w szukajce |
Jeeeeejjj ... nawet nie pomyslalem zeby szukac - myslalem, ze bede oryginalny z tym pytaniem THX! |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
|
|