|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy ktoś może będzie w okolicy Berlina? |
Autor |
Wiadomość |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-05-2012, 12:06 Czy ktoś może będzie w okolicy Berlina?
|
|
|
Czy ktoś będzie w najbliższym czasie w okolicy Berlina a dokładniej w Poczdamie? Potrzebuje odebrać paczkę od rodziny. Rozmiar niewielki, waga ok 2kg. Mogę się dołożyć do paliwa albo w jakiś inny sposób zrewanżować. |
|
|
|
 |
sniegu
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 90 KM
|
Wysłany: 17-05-2012, 22:50
|
|
|
temat aktualny?
[ Dodano: 17-05-2012, 22:53 ]
nie robie nadziei ale mogę zagadać z przyszłymi teściami tylko musiałbyś być na nogach ok 3 chyba 3.06.2012 żeby sobie to odebrać od nas no chyba że będziesz tak miły i pofatygujesz się ich odwieźć do wielunia o tej 3:) już to widzę:P
daj znać a Ja zobaczę co da się zrobić |
_________________ Definicja trzeźwości Śniega:
Człowiek jest trzeźwy tak długo jak długo potrafi leżeć na podłodze niczego się nie przytrzymując
Stadko
1. Tikacz 4 incydenty BYŁ
2.Cari 1 incydent JEST
3. Gal 2.0 v6 PRZYBYŁ
nowe kapcie:)
205/45/17"
Żadnej gleby
 |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
|
Wysłany: 17-05-2012, 23:32
|
|
|
Temat zamknięty, udało się wysłać i przesyłka dotarła. Co ciekawe jak się z niemiec wyśle DHL jako paczkę za ok 9E, to dostarcza ją Poczta Polska, a jako "Packet" czyli paczkę z trackingiem za 17E, to dostarcza DHL Polska. |
|
|
|
 |
|
|