|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9DI-D] problem z wyświetlaczem |
Autor |
Wiadomość |
arttur19
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.9 DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-05-2012, 15:27 [Cari 1.9DI-D] problem z wyświetlaczem
|
|
|
Witam kolegów mam taki problem mianowicie posiadam wyświetlacz kolorowy i od pewnego czasu
robi się bardzo jasny że nic nie widać po godzinie dwóch wraca do normy działo sie to dosyć rzadko
ale od pewnego czasu dosyć często się to dzieje może wiecie co to może być. Czy to coś poważnego?
carisma 1.9 DID 2001 rok |
|
|
|
 |
MikeDID
Forumowicz
Auto: Carisma 1.9DID, 2002
|
Wysłany: 17-05-2012, 00:08
|
|
|
Witam,
Od drgań powstał zimny lut na którejś płytce wyświetlacza. Po dłuższym czasie zniknie Ci wszysko z wyświetlacza. I napitalanie w wyświetlacz już nie bedzie pomagać. Wiem, mało pocieszające. Ale przechodziłem przez to sam.
Pocieszające jest to, że można coś z tym zrobić. Mnie się udało I jest cacy do tej pory.
Mam monochroma ale widzę, ze to jest standardowy problem.
Generalnie jak będziesz miał szczęście to znajdziesz ten zimny lut I lutownica naprawisz.
Jeśli nie to niestety czeka Cię polowanie na używany wyświetlacz. Masz kolorowy I przez to możesz mieć z tym trochę problemów I pewnie koszty będą wyższe.
Ja mam zwykly ale do klimy automatycznej I przez to miałem problemy. Kupilem inny, zmontowalem z dwoch jeden I jest cacy juz dlugi czas. Kosz: 50zl.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
jaroo0
Forumowicz

Auto: Outlander
|
Wysłany: 17-05-2012, 22:02
|
|
|
Wyjmowałeś wyświetlacz? Zarówki zwykłe siedzą ?
Popraw luty i powinno pomóc |
|
|
|
 |
|
|