|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 2003 rok, 2.0 PB+LPG, Wolsztyn |
Autor |
Wiadomość |
Remik
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5V6, '99, SE
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-05-2012, 16:49 Lancer 2003 rok, 2.0 PB+LPG, Wolsztyn
|
|
|
Witam.
Poszukuję dla siebie Lancera. Czy szanowne grono forumowiczów mogłoby się wypowiedzieć na temat tego egzemplarza?
http://otomoto.pl/mitsubi...-C23230586.html
Mam do Wolsztyna 200km więc jeśli byłaby taka możliwość to chętnie skorzystałbym z pomocy kogoś kto mieszka bliżej i mógłby autko obejrzeć na żywo. Bardzo prosiłbym też o opinie ze zdjęć z linka. Z tego co już ustaliłem do wymiany jest rozrząd i coś puka w tylnym zawieszeniu. Bardzo proszę o Wasze sugestie.
Pozdrawiam serdecznie
Remik
[ Dodano: 23-05-2012, 10:46 ]
Widzę, że w porównaniu do tego co działo się w dziale Galanta (po zadaniu takiego pytania) to tutaj głucha cisza...
Chyba czas szukać Galanta a nie Lancera
W razie ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego modelu to będę bardzo wdzięczny. |
_________________ Mitsubishi Galant '99, 2.5, SE, V6
Mitsubishi Colt CAO '92, 1.3 (małżonki)
"Kto pyta jest głupcem przez 5 minut, kto nie pyta pozostaje nim przez całe życie" |
|
|
|
 |
ozzzy
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II, 2.0MIVEC
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-06-2012, 21:08
|
|
|
Natomiast ja ustaliłem, że miał malowaną z tyłu klape bagażnika i z tyłu nadkole. No ale cena kusząca. |
|
|
|
 |
|
|