|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Space Wagon nagłosnienie |
Autor |
Wiadomość |
Kaiseret [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2006, 20:18 Space Wagon nagłosnienie
|
|
|
Witam wszystkich
Mam pytanie odnośnie nagłosnienia w moim aucie które mam od niedawna.
Do tej pory miałem zwykłe sedany i nie było z tym problemy, ale kupiłem Space Wagona 2.0 rok1990
i nie wiem co z tym zrobić bo nie da się słuchać. Radio mam JVC KD-G322. Moze nie jest najlepsze ale w Omedze sprawdzało sie ekstra.
Podpowiedzcie mi co powinienem zrobić, gdzie i jak aby dało się słuchać. (oczywiście w miare normalnych pieniądzach)
Zależy mi na dobrych basach, i chciałbym to zrobic wmiare profesionalnie ale za rossądne pieniądze.
Z góry serdecznie dziękuje za wszystkie porady nawet za te których nie bedę w stanie wykonać. |
|
|
|
 |
Trociniarz [Usunięty]
|
Wysłany: 17-12-2006, 19:42
|
|
|
Kaiseret napisał/a: | Zależy mi na dobrych basach, i chciałbym to zrobic wmiare profesionalnie ale za rossądne pieniądze. |
Najpierw, żeby Ci pomóc, musiałbyś określić teorię rozsądnych pieniędzy, bo ciezko będzie bez tego coś podpowiedzieć.
Nie podając żadnych konkretnych modeli, jedyne co mogę powiedzieć, to
- drzwi - wygłuszyć
- przedni system 2 drożny ( 16cm + tweeter)
- subwoofer - skrzynka zamknięta lub bass reflex
- wzmacniacz 4 kanałowy pod subwoofer i system przedni
Radio sugerowałbym zmienić.
pozdr,
Kuba |
|
|
|
 |
|
|