|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Spot - Lublin Zamość Rzeszów i okolice |
Autor |
Wiadomość |
rogal16-91
Forumowicz Pajero 4x4

Auto: Pajero II GLX 2.5 TDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-08-2012, 22:19 Spot - Lublin Zamość Rzeszów i okolice
|
|
|
Hej załoga, zbieram chętnych na jakiś lubelski spontan, bez wpisowych i ciśnienia, konkretnie to chcemy się zebrać 26.08, celem spotkania była by integracja ludzi z naszych okolic, nieraz jadę i widzę fajnie zmotane autko a nie wiem czyje to i mnie to denerwuje:) pora to zmienić, wstępnie mam już paru chętnych więc napewno coś będzie, mam nadzieję na jakiś odzew, więc w niedzielę o 13 widzę wszystkich chętnych na torze ( połowa trasy Kraśnik- Janów Lubelski) wszelkie pytania dawajcie na priv. pozdrawiam |
|
 |
Seichan
Mitsumaniak mod KMM i MMA

Auto: Honda Odyssey & new projec
|
Wysłany: 23-08-2012, 22:23
|
|
|
Zapraszam na forum regionu lubelskiego, bo chyba do mieszkańców tego regionu adresujesz swoje zaproszenie.
Nadto polecam lekturę w/w forum celem zapoznania się z terminarzem spotów lokalnych - może dzięki temu przestaniesz się denerwować, że nie znasz właścicieli innych miśków
Bo chyba nigdy nie zawitałeś na lokalny spot, prawda? |
_________________ MitsuManiaki Assistance
Nie mam marzeń, tylko cele - Harvey Reginald Specter
Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać. Hemingway.
Rekin Seichan
FTO story
Odyseja Seichan
 |
|
|
|
 |
nezik
Forumowicz
Auto: e30
|
Wysłany: 23-08-2012, 23:36
|
|
|
ja bym przyjechał, tylko nie rozumiem, spotykamy sie na torze w lublinie czy w biłgoraju ? |
_________________ Mitsubishi Eclipse GST 2.0 turbo wejdź i skomentuj
Nie wstydźcie się, klikajcie 'Pomógł' |
|
|
|
 |
rogal16-91
Forumowicz Pajero 4x4

Auto: Pajero II GLX 2.5 TDI
|
Wysłany: 24-08-2012, 08:12
|
|
|
sorki za błąd ale mam przyzwyczajenia z for aut typowo terenowych że jak wchodzę w zloty i spotkania to swoje posty kieruje do posiadaczy 4x4, także w tym przypadku miało tak być, nie brałem udziału w spocie ogłaszanym na tym forum, przepraszam za zamieszanie:) |
|
 |
|
|