Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Galant 2,5 V6 avance 2002 Tuplice
Autor Wiadomość
WreX 
Mitsumaniak
Igrający ze śmiercią

Auto: Galant Avance 2002 2.5l
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-06-2012, 20:22   [EAx 97-04] Galant 2,5 V6 avance 2002 Tuplice

Z góry przepraszam za ten spam, ale po rozmowie z paroma właścicielami galantów ten wychodzi na prowadzenie, jako jedyny wie co jest w aucie i jako jedyny podał mi np typ oleju zalanego w silniku.

Link do oferty: http://otomoto.pl/mitsubi...-C23854561.html

Cytat:
Dodatkowe informacje

Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe

Bezpieczeństwo:
ABS, autoalarm, poduszki powietrzne, immobiliser, blokada skrzyni biegów

Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, tapicerka welurowa, tempomat

Historia:
serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany

Opis pojazdu

Witam. Na sprzedaż posiadam Mitsubishi Galanta w wersji Avance,silnik 2.5 V6 160PS + automatyczna skrzynia biegów TIPTRONIK.

Samochód sprowadzony z Niemiec,dwóch starszych właścicieli od nowości.

Super stan wizualny oraz techniczny,patrząc na auto fachowym okiem naprawde nie wymaga wkładów finansowych,jeżeli już miałbym coś wytypowac,to przedni zderzak ma troche odprysków i przetarc od spodu ze względu na to iż chodzi nisko przy ziemi,ale to chyba jedyny mankament auta.

Technicznie nic nie szumi,nie stuka, auta nie ściąga w żadną ze stron, opony nie wyją, hamulce bez bicia i bez rdzy. Auto ogólnie składne i do jazdy.

w słabych punktach Galanta brak korozji,auto nie jest po żadnych kataklizmach,wypadkach itd. Podczas zakupu było sprawdzane czujnikiem lakieru.

Jest bogato wyposażone,przede wszystkim w najlepszy silnik montowany w tym modelu,automatyczna skrzynie po drugim lifcie,która nie sprawia żadnych problemów,nie psuje się jak w starszych rocznikach(została poprawiona od 8.2000 roku).
posiada jeszcze wspomaganie, centralny zamek z pilota, 3 orginalne kluczyki, orginalne najładniejsze ospojlerowanie Avance, alufelgi 17 calowe Avance, Radio Cd + 6 głośników(radio z navigacją choc pewnie ze względu na wiek nieprzydatną), elektroniczne liczniki,
pełna elektryka szyb i lusterek, elektrycznie składane lusterka, tempomat, fotele wersji Avance i wiele wiele innych rzeczy.

Samochód + opłaty w wysokości 2200zł. Komplet kół zimowych w cenie!!

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 13-06-2012, 20:52   

WreX napisał/a:
Z góry przepraszam za ten spam

Nie musisz. Jedno auto na temat, pytaj ile chcesz ;)

Jak zobaczyłem tego na allegro to przez chwilę zastanawiałem się na zmianą swojego :P
Kolor mi pasuje, mało takich Avanców
Wygląda ładnie. Ze zdjęć za dużo nie powiem. Koniecznie trzeba zobaczyć na żywo.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

WreX 
Mitsumaniak
Igrający ze śmiercią

Wysłany: 13-06-2012, 23:41   

Może opisze czego się dowiedziałem od właściciela, już poza tym, że wdał mi się bardzo rzeczowy oraz obeznany w galantach. Jechał tym samochodem z Niemiec jakieś 600km i mówił, że jego zdaniem nie ma z nim problemów żadnego ściągania klekotania zawieszenia itp oczywiście trzeba sprawdzić osobiście. Olej wlany 5w40 (znanej firmy zapomniałem jakiej). Jak na razie tyle się dowiedziałem.

[ Dodano: 15-06-2012, 01:11 ]
Prosił bym o priorytetowe potraktowanie tego, bo trochę mi na czasie zależy i na obiektywnej Waszej ocenie. Więc jeśli ktoś by mógł jeszcze się wypowiedzieć to zapraszam i z góry dziękuje.

gulgulq 
moderator
Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Wysłany: 15-06-2012, 13:50   

ogłoszenie już nie aktywne

kupujepolskieprodukty.pl

WreX 
Mitsumaniak
Igrający ze śmiercią

Wysłany: 15-06-2012, 14:44   

Auto dalej jest do sprzedania, zresztą opis i zdjęcia są dalej na forum.

motke 
Mitsumaniak

Auto: EA5W
Wysłany: 15-06-2012, 15:24   

WreX napisał/a:
zresztą opis i zdjęcia są dalej na forum.

że jest na forum to nie znaczy że jest do sprzedania. Właśnie dlatego został założony ten temat: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247 , żeby opisywać samochody które są i były do sprzedania.

WreX 
Mitsumaniak
Igrający ze śmiercią

Wysłany: 15-06-2012, 15:49   

Pytałem sprzedawcy i dalej jest do sprzedania, trochę nie rozumiem co masz na myśli.

motke 
Mitsumaniak

Auto: EA5W
Wysłany: 15-06-2012, 20:16   

WreX napisał/a:
trochę nie rozumiem co masz na myśli

Już tłumaczę :D
To co jest na forum nie oznacza że jest na otomoto. Zakładając temat zgodnie z wymaganiami, opisywane auto zostaje zachowane na serwerze forum nawet gdy aukcja przestanie istnieć, po to aby zarchiwizować ogłoszenia różnych sprzedawców. Zainteresowany zakupem może przejrzeć forum i upewnić się czy autko już nie było wystawione.
WreX napisał/a:
Pytałem sprzedawcy i dalej jest do sprzedania,

Jeżeli tak to ok. Ale link już nie jest aktywny i pewnie o tym gulgulq pisał.

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 15-06-2012, 20:41   

WreX napisał/a:
Prosił bym o priorytetowe potraktowanie tego, bo trochę mi na czasie zależy i na obiektywnej Waszej ocenie. Więc jeśli ktoś by mógł jeszcze się wypowiedzieć to zapraszam i z góry dziękuje.

Jedź i oglądaj, z ekranu komputera nikt tobie więcej nie powie.
Jak napisałem wcześniej:
Cytat:
Koniecznie trzeba zobaczyć na żywo.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

WreX 
Mitsumaniak
Igrający ze śmiercią

Wysłany: 15-06-2012, 20:51   

Jutro jadę obejrzeć, co z tego wyjdzie zobaczymy ;)

Dzięki chłopaki za pomoc i wpisy ;]

ig_or 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6 '01
Wysłany: 15-06-2012, 22:54   

Dodam coś od siebie. Jak byłem po swojego gala u chłopaków z Czapli pod koniec Kwietnia to ten egzemplarz też stał u nich na podwórku. Jeżeli chodzi o wygląd to zderzak przedni był opadnięty lekko z lewej strony i krzywo spasowany do reszty. Do tego luźne przeciwmgielne. Nic wielkiego i generalnie do ogarnięcia. Jeżeli chodzi o silnik to pracował równo jednak po odgłosach wnioskowaliśmy że do wymiany nadaje się złącze elastyczne (plecionka) bo trochę "popiardywał" w stosunku do innych. W środku raczej zadbany i raczej nie było się do czego przyczepić. Jechać nie jechałem bo nastawiałem się na kupno srebrnego :)

" To, że czegoś nie rozumiesz, to nie znaczy, że tego czegoś nie da się wytłumaczyć"
ig_or - 3Miasto

Odpowiedz do tematu