|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9DI-D] kompatybilność części zamiennych |
Autor |
Wiadomość |
Marta i Miś
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.9 DID z 2001
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-06-2012, 18:02 [Cari 1.9DI-D] kompatybilność części zamiennych
|
|
|
Witam. Niestety jeden ktoś skasował nam Miśkę - do wymiany błotnik i drzwi. Niestety trzeba kupić, nie da sie klepać. I tu pytanko: Miśka jest z 2001, 4-drzwiowa (sedan) - czy będą do niej pasować drzwi z innych roczników lub od hatchbacka? Co to znaczy "przed czy po lifcie?" (takie mi pytania zadają na szrotach , a ja jestem tylko blondynką...) A może ktoś ma na zbyciu ? - prawe i najlepiej srebrne.
Pozdrawiamy i liczymy na Waszą pomoc - troszkę się spieszy z naprawą bo za 2 tyg. mamy wyjechac na wakacje
Marta i Miśki |
|
|
|
 |
barthez2183
Mitsumaniak 01354/KMM

Auto: Carisma 1.9 DID, XF106.460
|
Wysłany: 21-06-2012, 18:35
|
|
|
Marta i Miś, o to Ci chodzi?
http://moto.allegro.pl/dr...2420480979.html |
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
 |
|
|
|
 |
scoratir
Forumowicz

Auto: Carisma II 1.6 99KM 99r
|
|
|
|
 |
adaśko
Mitsumaniak
Auto: Chevrolet Cruze 2.0 163KM
Pomógł: 11 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 590 Skąd: bielsk podlaski
|
Wysłany: 22-06-2012, 17:49
|
|
|
przednie drzwi pasuja od wersji hb i sedan a tylne są inne więc musisz szukać wersji sedan jesli to tylnie drzwi sa do wymiany a jeżeli przednie to bez znaczenia jest wtedy rodzaj nadwozia. |
|
|
|
 |
|
|