Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] GALANT 2.5 V6 SPORT EDITION 1998 LUBAN
Autor Wiadomość
cynq71 
Nowy Forumowicz

Auto: Hyundai Trajet 2.0crdi 04
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 10-06-2012, 10:24   [EAx 97-04] GALANT 2.5 V6 SPORT EDITION 1998 LUBAN

http://allegro.pl/galant-...2405501715.html
czy osobnik ten jest komus znany??
z opisu i historii wynika ze nie jedna galantunie sprzedal wlasnie 2.0 lub 2.5v6...
osobiscie podoba mi sie ta sztuka co gosc wystawia.
Czy ktos potrafi odpowiedziec czy to jest wersja po lift (glownie chodzi mi czy w tej sztuce sa juz poprawione hamulce o ktorych sporo na naszym forum mozna przeczytac)
ps mam nadzieje ze post teraz poprawniejszy:P w razie czego poprawie dokladniej-sory nowy forumowicz...
Ostatnio zmieniony przez cynq71 10-06-2012, 15:48, w całości zmieniany 1 raz  

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 10-06-2012, 10:45   

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247

danielxc717 
Forumowicz

Auto: w poszukiwaniu gala 2.0/ 2,5v6
Wysłany: 11-06-2012, 21:56   

Osobnik znany. Poczytaj na forum.
Musisz pojechać sprawdzić przebieg. W ciemno mówie ze jest poniżej 200tys. Jeszcze nie miał żadnego modelu powyżej 200tys

Typowy handlarz co kupuje auta po bardzo niskich cenach co nie raz widzieliśmy na forum, kręci liczniki i wymienia newralgiczne elementy. Kiera fotel itd.
Często pisze ze jeździła nią kobieta/staruszek i podaje rocznik :) Czyli warto pojechać sprawdzić ale porządnie. Autka podpicowane i łatwo można się napalić. Sam tam byłem- nie kupiłem.

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 12-06-2012, 10:09   

Cytat:
ps mam nadzieje ze post teraz poprawniejszy:P w razie czego poprawie dokladniej-sory nowy forumowicz...

Daleko mu do tego, postaraj się lepiej, inaczej zamykam.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

tnalag 
Forumowicz

Auto: GALANT EA2A
Wysłany: 17-06-2012, 14:24   

Właśnie każdy jego galant którego sprzedaje ma poniżej 200 tyś. wszystkie wylulane wyszykowane pod sprzedaż. Ciekawe jak wyglądają na żywo. Dziwne żeby auto 14 letnie miało taki przebieg i to auto duże i wygodne moim zdaniem idealne na dłuższe wycieczki

danielxc717 
Forumowicz

Auto: w poszukiwaniu gala 2.0/ 2,5v6
Wysłany: 18-06-2012, 23:10   

Zwykle te gale miały po 400tys dlatego ta korekta.
Autka na żywo też ładnie się prezentują. Ten handlarz naprawdę ładnie te samochody szykuje. Są naprawiane moim zdaniem najmniejszym kosztem. Z zachodu sprowadza on te samochody za ok 1000euro. A więc trzeba sobie samemu odp dlaczego.
Znajomi byli ja byłem u niego. Sprowadza w najlepszym razie po awarii skrzyni.
Reszta to dachowanie strzały przód/ tył lub zatarcie silnika. Zawsze w PL auta lakierowane (moim zdaniem po taniości) zaraz po lakierowaniu autka pięknie wyglądają. Po roku to jedna wielka rdza. Taka jest prawda.

Odpowiedz do tematu