|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: roch_27 05-09-2007, 09:18 |
Podswietlanie przyciskow.. |
Autor |
Wiadomość |
Dominik [Usunięty]
|
Wysłany: 20-12-2006, 00:33 Podswietlanie przyciskow..
|
|
|
Nie mam podswietlenia przycisow na srodkowej desce tj podgrzewanie szyby/lustarek,klimatyzacji(manualnej) a nawet swiatla awaryjnego(po wlaczeniu pracuja ale tez nie mruga sam wlacznik) itd. Nie wiem czy zbiegiem okolicznosci nie swieca wszystkie(zbieznosc spalenia wszystkich diod podsietlania) czy moze one poprostu nie maja byc podsietlane i trzecia mozliwosc.....no wlasnie jaka?Czy one nie maja wspolnego zasilania?Bezpieczniki ok.. |
|
|
|
 |
bady [Usunięty]
|
Wysłany: 20-12-2006, 17:59
|
|
|
Ja nie miałem podświetlenia od dmuchawy, ogrzewania i popielniczki.Powód- przepalone żarówki.Nie wiem czy u ciebie są takie same ale u mnie są takie malęństwa po 0,70 zł za szt.Dobrze, że kupiłem więcej bo kiedy wstawiłem nowe kolejne dwie sie przepaliły
Sprawdz żarówki, nie ma dużo roboty. |
|
|
|
 |
remkowsky [Usunięty]
|
Wysłany: 20-12-2006, 21:33
|
|
|
bylo troche na ten temat. podswietlenie jest - malutkie zarowki "z wąsami", niestety w tych kostkach bardzo lubia sie spalac!! wyjscia sa dwa: zalozyc diody (mam czerwoną we wlaczniku od awaryjnych), w pozostale dać pomaranczowe i ju!! wyjscie drugie - zrobic otworki czy cos podobnego w kostkach pod zarowkami zeby bylo jakies chlodzenie zarowek (wyglada na to ze przepalaja sie od przegrzania). zrobilem tak we wlaczniku od podgrzewania szyb gdyz inaczej przepalaly sie mniej wiecej co miesiac a teraz swieca jak ta lala!! |
|
|
|
 |
Dominik [Usunięty]
|
Wysłany: 22-12-2006, 13:13
|
|
|
Dziekuje za informacje,teraz potrzebuje troche motywacji aby to rozebrac(pewnie trzeba sciagnac boczek tunelu srodkowego)ale wiem przynajmiej ze powinny byc podswietlane.Teraz musze sie zastanowic czy az tak bardzo ich potrzebuje pozrdrawiam i wesolych swiat. |
|
|
|
 |
|
|