|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.0 Kwidzyn 2000 rok, prośba o opinie |
Autor |
Wiadomość |
kastuog
Nowy Forumowicz
Auto: Chce Galant-a
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-08-2012, 20:25 [EAx 97-04] Galant 2.0 Kwidzyn 2000 rok, prośba o opinie
|
|
|
Witam
Jak w temacie chcą kupić Galanta trafiłem na to forum. Nie wiem jak prężnie działacie ale trafił mi się Galant niedaleko mojego miejsca zamieszkania.
"Sprzedam samochodzik Mitsubishi Galant 2.0 GLSI. Auto jest sprowadzone z Holandii. Jestem pierwszym właścicielem. Posiadam kartę pojazdu, 3 kluczyki , pilota do centralnego zamka. Auto ma skrzynie automatyczną ( tiptronic ) z możliwością przełączania w dowolnej chwili na manualną.
Cztery szyby elektryczne , 4 poduchy, klimatronic. Elektrycznie podgrzewane i regulowane lusterka. zawieszenie w bdb stanie nic nie puka nie stuka. Auto do jazdy bez żadnego wkładu finansowego."
Kod: | Model, Typ: Mitsubishi Galant VI, Sedan / Limuzyna
Rocznik: 2000
Przebieg: 195 000 km
Rodzaj paliwa: benzyna
Silnik: 1997 cm³ (Moc 136 KM / 100 kW)
Skrzynia biegów: automatyczna
Kolor: granatowy-metallic
Liczba drzwi: 4/5
Status pojazu: sprowadzony / zarejestrowany
Przegląd / OC: wrzesień 2012 / listopad 2012 |
Co sądzicie o tym aucie może jest już wam znane? Ja troche tego Tiptronica się boje jak one się sprawują? Jest to jednak już 12 lat. |
Ostatnio zmieniony przez kastuog 20-08-2012, 22:12, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
motke
Mitsumaniak
Auto: EA5W
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Gru 2008 Posty: 430 Skąd: Radom
|
Wysłany: 20-08-2012, 21:15
|
|
|
może byś tak link do ogłoszenia podał |
|
|
|
 |
kastuog
Nowy Forumowicz
Auto: Chce Galant-a
|
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 20-08-2012, 22:04
|
|
|
kastuog, proszę o dostosowanie tematu do wymogów zgodnie z:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247 |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 21-08-2012, 18:27
|
|
|
dwulitrówka w tipie....takiego jeszcze chyba nie widziałem.,..;-) |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 21-08-2012, 23:37
|
|
|
m6riano napisał/a: | dwulitrówka w tipie....takiego jeszcze chyba nie widziałem.,..;-) |
Nic nowego
kastuog, czytaj ze zrozumieniem (link podałem).
Fotki wstawiamy poprzez serwis typu fotosik, imageshack. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|