|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: fj_mike 05-09-2012, 17:33 |
[EAx 97-04] Galant 2,5v6 Kombi (Nordi Torino)- Lublin |
Autor |
Wiadomość |
biały21
Nowy Forumowicz
Auto: Honda crx ed9
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-08-2012, 22:14 [EAx 97-04] Galant 2,5v6 Kombi (Nordi Torino)- Lublin
|
|
|
http://otomoto.pl/mitsubi...-C25498528.html
proszę o opinie, jesli jest ktos z okolicy, i moglby go ogladnac, bylbym bardzo wdzieczny, ja niestety mam tam 600km, a moze ktos juz go ogladal? |
|
|
|
 |
Duku
Mitsumaniak
Auto: Galant 97' 2.5 V6 Sedan aut.
|
Wysłany: 26-08-2012, 11:45
|
|
|
Witam!
1. Jak na mój gust, to skóra na fotelach trochę zmęczona jak na ten przebieg. U mnie jest 240k i wygląda sporo lepiej, w tym sensie, że jest bardziej ponaciągana. Tu wygląda na taką trochę za dużą, zwłaszcza na tylnej kanapie.
2. Nie wiem jak to było z kierownicami w Nardi Torino, ale po lifcie kierownice wyglądały inaczej. Ta ma zaślepkę od przed liftów, ale niech mnie ktoś poprawi jeżeli się mylę i ogólnie wygląda na mocno wygłaskaną, tam gdzie nie ma drewna.
3.Grill chyba jest nieoryginalny.
4. Na tylnej klapie nie ma żadnych emblematów.
5. Przydałoby się zdjęcie komory silnika i nadkoli. |
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 05-09-2012, 17:33
|
|
|
biały21, przeczytaj zanim założysz temat http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
Zamykam. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|