|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
pożegnanie z misiem |
Autor |
Wiadomość |
bladerunner
Forumowicz

Auto: MSR'97B+G,zafirA,HondaStream
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Kwi 2010 Posty: 83 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 26-07-2012, 13:08 pożegnanie z misiem
|
|
|
No i stało się.. mój niezawodny space runner został skasowany.Przód,bok,chłodnica,poduchy. Za drogo na naprawę.Szkoda,bo przywiązaliśmy się do niego całą rodziną. PZU proponuje mi za auto jakies 5 tys. plus 900 za wrak, co może i jest wartością rynkową,ale na pewno nie sentymentalną. Chciałbym podziękować wszystkim za dyskusje, w których co prawda biernie,ale często uczestniczyłem. Będę tu zaglądał rzadziej, bo przesiadam sie -wstyd sie przyznać-na opla. |
|
|
|
 |
Seichan
Mitsumaniak mod KMM i MMA

Auto: Honda Odyssey & new projec
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 11 Wrz 2010 Posty: 14174 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 26-07-2012, 16:33
|
|
|
Szkoda..
Ale chyba wrócisz kiedyś do marki Opel to - mam nadzieję - rozwiązanie przejściowe.
A na forum zaglądaj często, w końcu forum to nie tylko samochody, ale przede wszystkim ludzie połączeni pasją do marki |
_________________ MitsuManiaki Assistance
Nie mam marzeń, tylko cele - Harvey Reginald Specter
Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać. Hemingway.
Rekin Seichan
FTO story
Odyseja Seichan
 |
|
|
|
 |
Moomin
Mitsumaniak

Auto: Ford Focus 1.6 115KM, 2008
Pomógł: 19 razy Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 1205 Skąd: Biała Podlaska
|
Wysłany: 26-07-2012, 21:38
|
|
|
To i ja się podepnę. Co prawda Misia sprzedałem już rok temu, ale nigdy oficjalnie się tu nie pożegnałem. Jeżdżę teraz Fordem Focusem i nie mogę na niego złego słowa powiedzieć. Marka Mitsubishi ma jednak dla mnie dużą wartość sentymentalną i pewnie jeszcze kiedyś wrócę do jakiegoś Miśka. Tak jak napisał przedmówca, nie samo auto się liczy, ale ludzie którzy to forum tworzą. A tych wspominam bardzo dobrze i nie zamierzam swojego członkostwa zarzucać bo takiej społeczności na innych forach chyba nie ma. Może jeszcze mazdaspeed.pl ma podobny klimat. |
|
 |
bladerunner
Forumowicz

Auto: MSR'97B+G,zafirA,HondaStream
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Kwi 2010 Posty: 83 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 27-07-2012, 11:13
|
|
|
Tak, to pożegnanie z autem, ale nie z forum. Do marki chciałbym kiedyś jeszcze wrócić. Każde niemieckie wnętrze auta (no może z wyjątkiem bmw i mercedesa) mogłoby się uczyć estetyki i ergonomii od japończyków. Sympatia do tej konkretnej marki jest u mnie od dzieciństwa i zostanie.
Z perspektywy ojca 2ki dzieci widzę wadę w postaci słabszego bezpieczeństwa, chociaż mój test zderzeniowy nie wypadł źle. W wolnej chwili wrzucę fotki. |
|
|
|
 |
marcel1010
Mitsumaniak 01070/KMM - Chełm

Auto: Carisma 1,9TD 90KM
|
Wysłany: 05-10-2012, 21:20
|
|
|
Jeśli można to i ja się doczepię.
Swojego miśka wspominam bardzo miło, sprzedałem moją Cari gdzieś około lipca, ale że nie zawiodłem się na japońcu więc i następne auto to niezawodny Japoniec, ale trochę innej marki Toyota Corolla Verso. Jak by ktoś potrzebował siatkę (troszkę uszkodzoną) pod przedni fotel to oddam za tzw piwo, oraz oryginalny bagażnik dachowy do Misia Carisma, jak ktoś zainteresowany to proszę PW lub na "Emila". Pozdrawiam Wszystkich, jest tu bardzo miło i nawet jak już nie jestem posiadaczem Miśka to często tu zaglądam i przeglądam miśkowe posty. |
_________________ jestem oznakowany i widoczny w Chełmie
 |
|
|
|
 |
|
|