|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Silniczek krokowy |
Autor |
Wiadomość |
amp
Mitsumaniak 1337

Auto: Carisma 1.6 4G92
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-09-2012, 16:59 [Cari 1.6] Silniczek krokowy
|
|
|
Witam,
Mam pytanie otóż dostałem od znajomego przepustnice od lancera z 2002 roku z silniczkiem krokowym, jednak wtyczka od krokowego jest trochę większa niż w cari. Mam końcówkę wtyczki od krokowego, jak i od czujnika położenia i teraz pytanie czy będzie to działać jeżeli podmieniłbym wtyczki w mojej cari na te od lancera?
Pozdrawiam,
amp |
_________________ Moja Cari
 |
|
|
|
 |
Calin
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1,6 2000
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-09-2012, 22:49
|
|
|
niestety nie mogę pomóc, założycielowi tematu, ale skoro już znalazłem takowy, to mam pytanie:
czy jest możliwość że moja Cari nie ma silnika krokowego? pytałem w największych sklepach w Toruniu, szukałem w necie i nie ma. Przeczytałem za to gdzieś że w modelach z elektryczną przepustnicą, nie był montowany silnik krokowy. Czy to możliwe?
Mój model to 2000r 1,6 16v benzyna 103 km wersja classic. |
|
|
|
 |
|
|