|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: akbi 23-06-2007, 23:44 |
[CK1A 1.3] Gaz w Lancerze 1.3 12v |
Autor |
Wiadomość |
Grooby [Usunięty]
|
Wysłany: 27-12-2006, 14:52 [CK1A 1.3] Gaz w Lancerze 1.3 12v
|
|
|
sporwadzielm go z Holandii ma zalozony orginalny gaz II generacji prins nie moge nigidze znajesc fachowca ktory mi wyreguluje MISKA..wszczyc fachwocy polecaja mi wymiane komputera gazowe na uniwersalny..ktos zna moze dobrego fachowca???moze ktos ma taka sama instalacje gazowa???pzodro |
Ostatnio zmieniony przez akbi 23-06-2007, 23:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
wolf [Usunięty]
|
Wysłany: 30-06-2007, 23:41
|
|
|
ja mam też takiego miśka z lpg, jeżdże bez problemowo, fachowców znam i mam kogo polecić lecz kolego jest to Wrocław, no chyba że sie wybierasz to b.chetnie pomogę, hey. |
|
|
|
 |
Grooby [Usunięty]
|
Wysłany: 08-07-2007, 18:45
|
|
|
podaj namiary na tego fachowca z gory dzieki |
|
|
|
 |
konradr [Usunięty]
|
Wysłany: 08-07-2007, 21:08
|
|
|
Witam,
Tez mam w swoim galu instalacje holenderska, tyle że vialle. przestała działać, chyba 2 miesiące temu i jeszcze jej nie zrobiłem. Ale w końcu znalazłem zakład, który naprawia instalacje vialle 2 generacji i wybieram się do nich w tym tygodniu.Firma nazywa się motronik, i mieśi się w legionowie. Z tego co widziałem u nich na stronie www.motronik.pl to pinsem też sie zajmują.pzdr |
|
|
|
 |
wolf [Usunięty]
|
Wysłany: 19-08-2007, 18:17
|
|
|
przede wszystkim miasto Wrocław, ul.Braniborska(przy stacji JET), firma SPARKO, poszukam nr. telef to dopisze pozdro |
|
|
|
 |
|
|